Anthony Bourdainin kuolemasta uutta tietoa – tv-kokin elimistöstä ei löytynyt merkkejä huumausaineista

1:05

Kesäkuun alussa kuolleena hotellihuoneestaan löydetyn Anthony Bourdainin ruumiista ei löytynyt jäänteitä huumaavista aineista, mutta lääkkeistä ja alkoholista löytyi, viranomaiset vahvistavat.

Katso yllä uutisvideo Anthony Bourdainin kuolemasta.

Paikalliset viranomaiset vahvistavat, että tv-kokki Anthony Bourdainin elimistössä ei ollut kuolinhetkellä huumaavia aineita, uutisoi Reuters.

Toksikologisen raportin mukaan Bourdainin elimistöstä löytyi jäämiä terapeuttiseen käyttöön määrätyistä lääkkeistä sekä alkoholista.

Anthony Bourdain löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Kaysersbergin kylässä Koillis-Ranskassa 8. kesäkuuta 2018. Bourdain oli kuvaamassa Parts Unknown -tv-sarjaa kokkiystävänsä Eric Ripertin kanssa.

Kokin äiti Gladys Bourdain järkyttyi poikansa kohtalosta. Hän sanoi New York Times -lehden haastattelussa poikansa kuoleman tulleen täytenä yllätyksenä.

– Hän on viimeinen henkilö, jonka voisin kuvitella tekevän jotain tällaista, hän kommentoi lehdelle.

Bourdainin kokkiystävä Ripert oli kertonut naiselle menehtyneen tv-tähden olleen viime päivät "synkällä mielellä". Äidillä ei silti ollut aavistustakaan poikansa mietteistä. 

– Hänellä oli kaikkea. Enemmän menestystä, kuin voisi edes kuvitella. Enemmän rahaa, kuin voisi kuvitella, Gladys Bourdain kuvaili.

Anthony Bourdain vieraili Suomessa tammikuussa 2012. Hän kuvasi tuolloin jakson ohjelmaansa Anthony Bourdain maailmalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja