Mainos

Anthony Bourdainin entinen vaimo julkaisi koskettavan tribuutin edesmenneelle huippukokille: "Missä ikinä oletkin"

1:05

Perjantaina 8. kesäkuuta kuolleen Anthony Bourdainin entinen vaimo Ottavia Busia julkaisi koskettavan viestin, jossa hän puhuu kauniisti entisestä miehestään ja parin yhteisestä tyttärestä.

Huippukokki Anthony Bourdain kuoli perjantaina 8. kesäkuuta. 61-vuotias Bourdain löytyi tiedottomana ranskalaisesta hotellihuoneesta. Huippukokin löysi hänen läheinen ystävänsä, ranskalainen kokki Eric Ripert.

Bourdainin entinen vaimo Ottavia Busia julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän ylistää pariskunnan yhteistä lasta, 11-vuotiasta Ariane-tytärtä, joka esiintyi New Yorkissa viikonloppuna. Päivityksessä Busia puhuu myös entisestä miehestään.  


– Pienellä tytöllämme oli konsertti tänään. Hän oli uskomaton. Niin vahva ja urhea. Hänellä oli jalassaan saappaat, jotka ostit hänelle. Toivon, että sinulla on hyvä matka, missä ikinä oletkin, Busia kirjoittaa päivityksessään.

Bourdain ja Busia olivat naimisissa yhdeksän vuoden ajan. He erosivat vuonna 2016. Pariskunta pysyi läheisinä myös eronsa jälkeen. Busia puhui suhteestaan Bourdainiin vuonna 2012 The New York Timesin haastattelussa. 

– Teemme pilaa toisistamme paljon. Sanon mitä haluan. Ihmiset joko pitävät siitä tai eivät, mutta minä en välitä. 

Bourdain itse kutsui perhe-elämäänsä "todella häiriintyneeksi" vuonna 2016, mutta hän tarkoitti sen olevan ainoastaan hyvä asia.

–  Rakastan perhettäni, mutta se ei ole tavallinen perhe. Jos en matkusta, en tee yhtään mitään perjantai-iltaisin. Menen nukkumaan kun yhdeksänvuotiaani päättää, että menemme nukkumaan. Jos olen kotona, en ole menossa johonkin kuumaan uuteen ravintolaan, en kävele punaisella matolla, vaan kokkaan tyttärelleni sitä mitä hän haluaa tai pysyttelen hyvin lähellä kotia. 

Ennen avioliittoaan Busian kanssa Bourdain oli naimisissa Nancy Putkoskin kanssa kaksikymmentä vuotta. Kun kokki ja Busia erosivat, Bourdain alkoi seurustella italialaisen näyttelijä-ohjaaja Asia Argenton kanssa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja