Mainos

Anorektikosta bikinimalliksi: Nainen esittelee huimaa muodonmuutostaan Instagramissa

Kaitlyn Davidson painoi alle 37 kiloa. Luut näkyivät ja hiukset lähtivät. Nyt naisesta on kuoriutunut hyvinvoiva Instagram-kaunotar.

24-vuotiaan nuoren naisen innostus kuntoiluun muuttui sairaudeksi, jota oli vaikea hoitaa. Australialainen Kaitlyn Davidson ylitti terveellisen urheilun rajan ja alkoi laihtua rajusti.

Syömishäiriö ja täydellisyyden tavoittelu ohjailivat Davidsonin elämää. Treeneistä tuli yhä kovempia, kun nainen asetti yhä kovempia tavoitteita itselleen. Jos treenit jäivät jostain syystä väliin, rankaisi Davidson siitä itseään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tunsin jatkuvaa kipua. Iho oli keltainen, hampaat harottivat ja hiuksista tuli ohuet. Kävely oli yhtä kamppailua ja istuessa tunsin selvästi häntäluuni, Davidson kertoo News.comille.

– Pystyin erottamaan jokaisen sydämenlyönnin. Pulssini oli todella alhainen, lääkärit sanoivat, että sydämeni pysähtyisi. He sanoivat, että kehoni ei kestäisi enää pitkään.

Halu tulla bikinimalliksi muuttui pakkomielteeksi

Davidson oli haaveillut aina olevansa bikinimalli. Ystävät ja läheiset kuitenkin alkoivat huolestua, kun treenaaminen meni liiallisuuksiin. Davidson ei halunnut kuunnella puhettakaan anoreksiasta.

– Olen aina ollut kovapäinen. Luulin vain olevani asialle omistautuneempi kuin muut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Salillakin alettiin kiinnittää huomiota Davidsonin terveydentilaan. Jopa tuntemattomat kadulla tulivat sanomaan, että hänen tulisi syödä jotain. Davidson ei kuitenkaan kuunnellut, vaan jatkoi samaan tapaansa.

– En syönyt tarpeeksi. Ruoasta ei ollut tarkoitus saada energiaa, se oli tarkoitettu heti poltettavaksi, Davidson kertoo.

Kirja avasi Davidsonin silmät

Luettuaan lomallaan Portia de Rossin omaelämäkerran, Davidson tajusi samaistuvansa kaikkeen, mitä näyttelijä kertoi anoreksiastaan. Davidson päätti aloittaa pitkän taipaleen kohti terveellisempää elämää.

Vähitellen Davidson alkoi syödä terveellisesti ja parantua.

– Anoreksia ei ole vain kehotyyppi, se on henkinen sairaus. Sitä täytyy hoitaa, vaikka painoa pystyisikin nostamaan, Davidson sanoo.

Läheisiä huoletti Davidsonin pyrkimys kohti bikinimallin uraa. Hänellä kuitenkin oli valmentaja, joka piti huolen terveellisestä treenaamisesta.

Nyt Davidson treenaa tulevia World Bikini Fitness and Fashion -kisoja varten.

– Ajatus kisaamisesta ohjasi minut läpi vaikeiden aikojen. Tiedän, mikä tavoitteeni on ja haluan päästä siihen. Se on ehkä hieman pakkomielteistä, mutta en itse näe asiaa sellaisena. Se on elämäntapa, Davidson kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: News.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.