Annimari Korte juoksi helmikuussa menehtyneen keihäänheittäjäystävän muistolle – "Olin edellisen kerran Kuortaneella hänen kanssaan"

1:10
Videolla Annimari Kortteen haastattelu Kuortaneen aitajuoksukilpailun jälkeen.

Suomen suurin yleisurheilutähti Annimari Korte juoksi lauantaina Kuortaneella naisten sadan metrin aitojen voittoon ajalla 12,88. Aiturin ajatukset olivat suorituksen jälkeen kuitenkin muualla kuin päättyneessä kilpailussa.

Helmikuussa moottoripyöräonnettomuudssa menehtynyt keihäänheittäjä Brian Toledo oli Kortteen hyvä ystävä. Toledo asui myös Kuortaneella, jossa Korte kertoi olleensa nyt ensimmäistä kertaa ilman edesmennyttä Toledoa.

– En mä tiedä ollenkaan (miten kilpailu sujui). Ei ole mitään mielikuvaa juoksusta. Tuuli tuntui vastaiselta, mutta juoksi vastaiseen silti Lahdessa jo hyvin. Päivä on ollut muuten vain todella vaikea. Hyvä ystäväni Brian kuoli helmikuussa ja olin edellisen kerran Kuortaneella hänen kanssaan. Korte sanoi MTV Urheilulle.

– Tuntui, että pää ei ollut ihan mukana täällä. Olen kuitenkin tyytyväinen, että voitin, Korte kyynelehti.

Nooralotta Neziri sijoittui Kuortaneen kilpailussa toiseksi ajalla 12,96.  Lotta Harala oli kolmas (13,17) ja Reetta Hurske neljäs (13,62).

Kortteen kauden parhaana tuloksena säilyy heinäkuun alussa Jyväskylässä juostu 12,76.
Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja