Anni Hautala täräytti Susanna Laineelle kaksi suoraa kysymystä – Susanna vastasi rehellisesti: "Mäkin kuulen joskus siitä"

Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat pojan! Tuoreelta isältä herttainen kirjoitus:"Onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä" 0:27
Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat pojan! Tuoreelta isältä herttainen kirjoitus: "Onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä"

Anni Hautala piti kyselyhetken Susanna Laineen kanssa viikonloppuna.

Radiojuontaja Anni Hautala julkaisi sunnuntaina 31. tammikuuta Instagram-tilillään otoksia tilaisuudesta, jossa hänen ja Ilkka Ihamäen esikoinen sai nimensä. 

Samaisessa päivityksessä Hautala paljasti, että pienokaisen kummeina toimivat Hautalan Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman kollega Jaajo Linnonmaa sekä juontaja Susanna Laine.

Hautala julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa videoita, kun hän juttelee toisen kummin Susanna Laineen kanssa. Videon alussa Laine kertoo, että hän on maailman suloisimman lapsen kummitäti, ja Hautalaa kiittelee, että on.

Hautala kertoo videolla, että häneltä kysytään aina kun Laine on televisiossa, onko tällä feikkitukka.

– Mäkin kuulen joskus siitä. Se on kasvanut, Laine naureskelee.

Laine päättää näyttää, että hänellä on omat hiukset, eikä lainkaan pidennyksiä.

Hautala jatkaa toiseen kysymykseen, joka koskaa Laineen huulia. Hautala on saanut kysymyksiä, onko Laineen huulet aidot vai onko niissä täytettä.

– Ne on aidot, Laine vastaa.

Lue myös:

    Uusimmat