- kalkkunajauhelihaa - kuhafile - piparjuuri-tuubi - punaisia ja keltaisia minitomaatteja - pinaattia - bataatti - viikunoita - homejuustoa
Markus Maulavirran ja Anneli Saariston menu:
Briejuustokeitto
2 dl valkoviiniä 3 dl liha- tai kasvislientä 2 dl kermaa 150 g brie-juustoa
Kiehauta kaikki nesteet, liuota juusto ja siivilöi. Sekoita tehosekoittimessa hienoksi.
Kalkkuna-Wallenberg
200 g kalkkuna-jauhelihaa 2 munan keltuaista vajaa dl kermaa suolaa pippuria muskottia
Jauha jauheliha tehosekoittimella hienoksi ja lisää joukkoon keltuaiset yksitellen. Kaada kerma ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kasta pihvit tuoreleipäraasteeseeen tai korppujauhoihin. Muovaile pihviksi ja paista voissa.
Bataattipyre
Keitä bataatti suolavedessä kypsiksi. Siivilöi vesi pois ja soseuta. Mausta nokareella voita.
Tiristettyä Camembertiä ja viikunahilloketta
Kasta juusto vehnäjauhoihin, kananmunaan ja korppujauhoihin. Tiristä kuumassa öljyssä rapean ruskeasksi.
Viikunahilloke
valkoviiniä hunajaa vaniljatanko
Mausta valkoviini hunajalla ja vaniljatangolla. Keitä halkaistut viikunat tässä liemessä.