Anneli Saariston kassi:

- kalkkunajauhelihaa - kuhafile - piparjuuri-tuubi - punaisia ja keltaisia minitomaatteja - pinaattia - bataatti - viikunoita - homejuustoa

Markus Maulavirran ja Anneli Saariston menu:

Briejuustokeitto

2 dl valkoviiniä 3 dl liha- tai kasvislientä 2 dl kermaa 150 g brie-juustoa

Kiehauta kaikki nesteet, liuota juusto ja siivilöi. Sekoita tehosekoittimessa hienoksi.

Kalkkuna-Wallenberg

200 g kalkkuna-jauhelihaa 2 munan keltuaista vajaa dl kermaa suolaa pippuria muskottia

Jauha jauheliha tehosekoittimella hienoksi ja lisää joukkoon keltuaiset yksitellen. Kaada kerma ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kasta pihvit tuoreleipäraasteeseeen tai korppujauhoihin. Muovaile pihviksi ja paista voissa.

Bataattipyre

Keitä bataatti suolavedessä kypsiksi. Siivilöi vesi pois ja soseuta. Mausta nokareella voita.

Tiristettyä Camembertiä ja viikunahilloketta

Kasta juusto vehnäjauhoihin, kananmunaan ja korppujauhoihin. Tiristä kuumassa öljyssä rapean ruskeasksi.

Viikunahilloke

valkoviiniä hunajaa vaniljatanko

Mausta valkoviini hunajalla ja vaniljatangolla. Keitä halkaistut viikunat tässä liemessä.

Lue myös:

    Uusimmat