Mainos

Anne Kukkohovin ihonhoitovinkki miehille: Tunnista omat tarpeesi!

Malli ja juontaja Anne Kukkohovi kiittelee miehiä, jotka uskaltavat ja haluavat huolehtia omasta ulkonäöstään. Mitä kaikkea miehen tulee ottaa erityisesti huomioon ihonhoidossa?

Koko Suomi leipoo -juontaja ja kauneuden ammattilainen Anne Kukkohovi, 43, kertoo olevansa onnellinen siitä, ettei kauneushoitoja ja -tuotteita enää kaupata miehille mustavalkoisesti: ihonhoitoa ei enää markkinoida vain maskuliinisesta näkökulmasta, vaan yhtä lailla kokonaisvaltaisesti, kuten naistenkin.

– Miehet panostavat enemmän kokonaisvaltaiseen kasvojenhoitoon, eivätkä ainoastaan huomioi parranajon jälkeistä hoitoa. Uusi sukupolvi näkyy; nuoret miehet pitävät oikein hyvää huolta ihostaan, Kukkohovi kehuu.

Kukkohovi muistuttaakin, että miesten ja naisten ihonhoidossa on kuitenkin eronsa.

– On tärkeää ottaa miehen fysiikka huomioon: se on hyvin erilainen kuin naisten. Miesten iho on paksumpi ja hormonaalinen toiminta erilainen, Kukkohovi kuvailee.

– Täytyy kuitenkin muistaa, että miehet ja naiset olemme ihmisiä kaikki, ja on tärkeää huomioida jokaisen yksilölliset ominaisuudet: myös miehillä voi olla herkkä tai rasvoittuva iho. On tärkeää tunnistaa omat tarpeensa.

Teksti ja kuva: Katri Koskinen

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja