Anne Kukkohovin ihonhoitovinkki miehille: Tunnista omat tarpeesi!

Malli ja juontaja Anne Kukkohovi kiittelee miehiä, jotka uskaltavat ja haluavat huolehtia omasta ulkonäöstään. Mitä kaikkea miehen tulee ottaa erityisesti huomioon ihonhoidossa?

Koko Suomi leipoo -juontaja ja kauneuden ammattilainen Anne Kukkohovi, 43, kertoo olevansa onnellinen siitä, ettei kauneushoitoja ja -tuotteita enää kaupata miehille mustavalkoisesti: ihonhoitoa ei enää markkinoida vain maskuliinisesta näkökulmasta, vaan yhtä lailla kokonaisvaltaisesti, kuten naistenkin.

– Miehet panostavat enemmän kokonaisvaltaiseen kasvojenhoitoon, eivätkä ainoastaan huomioi parranajon jälkeistä hoitoa. Uusi sukupolvi näkyy; nuoret miehet pitävät oikein hyvää huolta ihostaan, Kukkohovi kehuu.

Kukkohovi muistuttaakin, että miesten ja naisten ihonhoidossa on kuitenkin eronsa.

– On tärkeää ottaa miehen fysiikka huomioon: se on hyvin erilainen kuin naisten. Miesten iho on paksumpi ja hormonaalinen toiminta erilainen, Kukkohovi kuvailee.

– Täytyy kuitenkin muistaa, että miehet ja naiset olemme ihmisiä kaikki, ja on tärkeää huomioida jokaisen yksilölliset ominaisuudet: myös miehillä voi olla herkkä tai rasvoittuva iho. On tärkeää tunnistaa omat tarpeensa.

Teksti ja kuva: Katri Koskinen

Lue myös:

    Uusimmat