Mainos

Anna, nuori ja naisellinen tähti

Teinitytöstä naiselliseksi popprinsessaksi muuttunut Anna Abreu loistaa lavalla superfeminiinisissä mekoissa. Oman tyylinsä löytänyt laulaja on kulkenut tien räväkästä teinistä nuoreksi naiseksi, joka uskaltaa pukeutua vaikka tulipunaiseen latinomekkoon.

Teinitytöstä on kasvanut nainen. Anna Abreun lavakarisman kruunaavat supernaisellisen mekot. Lattari- ja popmusiikistaan tunnettu nainen pukeutui tämän vuoden Emma-gaalassa näyttävään latinolaishenkiseen mekkoon. Muuttukohan tyyli nyt, kun Annan dance-sinkku on julkaistu?

Rockimpaa asennetta! Tällaisissa vetimissä Anna nähtiin Idolsin aikaan. Suloinen teinityttö pukeutui vielä silloin kuten kaikki muutkin teinit. Sittemmin tyyli on hioutunut aikuismaisempaan suuntaan. Vasta 18-vuotiaan Annan paljastavia vaatteita on myös kritisoitu. Laulajalla on paljon nuoria faneja, joille hän on suunnannäyttäjä.

Seksiä peliin. Minimekkoihin pukeutuva Anna osaa kääntää katseet, vaikka on itse sanonut olevansa seksikkyydessä keskitien kulkija.

Idolsissa Annaa stailattiin toden teolla. Tyttö puettiin välillä ylitrendikkäästi, välillä tätimäisesti. Idols-karsinnoissa nuorekas nainen järkyttyi liian aikuismaisesta asustaan ja hiuksistaan, mutta onneksi pudotusuhan alle joutunut nainen pääsi jatkoon. Suloääni on löytänyt oman tiensä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva, Sony Music

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.