Anna-Maija Tuokko esitti koskettavan kappaleen Satu Silvolle: "Tämä on rakkaudenosoitus sinulle"

9:37
Anna-Maija Tuokka haluaa kiittää ystäväänsä Satu Silvoa vuosien ystävyydestä.

MTV3-kanava tarjosi jälleen suuren luokan estradiviihdettä kotisohville. Perjantai-iltana yllätyksen koki muun muassa näyttelijä Satu Silvo.

MTV3-kanavan Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi-ohjelman kolmannessa jaksossa ihanan musiikkiyllätyksen koki muun muassanäyttelijäSatu Silvo. Näyttelijäkollega ja hyvä ystävä Anna-Maija Tuokko halusi kiittää Silvoa ystävyydestä ja tuesta vaikeina aikoina. 

Tuokko lauloi Silvolle Jipun &Samuli Edelmannin Jos sä tahdot niin -kappalleen, joka Silvolle ja hänen miehelleen Reidar Palmgrenille merkityksellinen. 

Tuokko kertoi, että hän tapasi Silvon vuonna 2009, kun he molemmat olivat samassa teatteriesityksessä mukana. Sen jälkeen kaksikon ystävyys on syventynyt ja Tuokko on muun muassa asunut Silvon luona. 

– Me molemmat käytiin aika isoa elämänmuutosta läpi. Satu oli minulle suurena tukena vaikeina hetkinä. Olen asunut hänen luona. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä. Käyneet elämää läpi. Tiedän, että voin aina soittaa hänelle tai mennä hänen luo, Tuokko herkistyi kertoessaan kaksikon ystävyydestä.

Katso videolta, kuinka Satu Silvo reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle -tuoliin istui illan jaksossa myös suomalaisia seitsemällä vuosikymmenellä suomalaisia viihdyttänyt laulajalegenda Paula Koivuniemi.

Muita jaksossa nähtävä yllättäjiä ja yllätettäviä olivat Ilkka Alanko, Ilta, Jukka Haapalainen, Veera HedmanjaRobert Virenius, Marko Keränen, Neumann, Laura Närhi, Hanna Pakarinen, Samuli Putro, Vappu Rossi, Sirpa Suutari-Jääskö ja Aki Tykki.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi perjantaisin klo 20 MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja