Anna: Krista Kosonen avoimena äitiydestä ja rakkaudesta: "Meistä Antti on selvästi romanttisempi"

Näyttelijä Krista Kosonen puhuu tuoreessa Anna-lehdessä muun muassa Los Angelesissa viettämästään ajasta. 

Näyttelijä Krista Kosonen jäi äitiyslomalle noin vuosi sitten. Kosonen kertoo Annassa, ettei hän ole tehnyt juuri lainkaan töitä äitiyslomansa aikana, vaan nauttinut lomasta täysin siemauksin. 

Pieni perhe vietti kevään ja kesän aikana paljon aikaa Los Angelesissa, missä Kososen puoliso Antti J. Jokinen teki kirjoitustöitä. 

– Haluaisin sanoa, että olen lukenut paljon, mutta ajoittain en ole jaksanut lukea mitän, koska olen ollut väsynyt katkonaisista yöunista vauvan kanssa. Radiosta on tullut uusi ystäväni, leffoja on tullut katsottua ja vauvauinnit, -joogat, -muskarit ja -puistot ovat tulleet tutuksi, Kosonen kertoo haastattelussa.

Viime syksynä syntynyt tytär on pariskunnan ensimmäinen lapsi. Kosonen kertoo haastattelussa, että heidän kotona vallitsee tasa-arvo sen suhteen, kuka lasta hoitaa. 

– Jos esimerkiksi kuulee kymmeniä kertoja päivässä erilaista vauvan itkua, siinä oppii tulkitsemaan eri itkulajit ja vauvan toiveet – oli sitten mies tai nainen. Esimerkiksi Antti reagoi välillä herkemmin ja huolehtivammin vauvaan kuin minä, Kosonen kertoo Annassa. 

Kosonen paljastaa haastattelussa, että ihastui Jokisessa tämän huumorintajuun, itsevarmuuteen sekä tämän intohimoon työtään kohtaan. Kosonen toteaa Jokisen olevan melkoinen romantikko. 

– En osaa määritellä, kumpi meistä on tunteellisempi, mutta Antti on ainakin selvästi romanttisempi.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja