Anna Kendrick pakasti alkioita puolisonsa kanssa – haaveet perheenlisäyksestä kariutuivat, kun puoliso rakastui toiseen naiseen

Anna Kendrick hakeutui terapiaan erottuaan puolisostaan.

Näyttelijä Anna Kendrick, 37, kertoo tuoreessa Armchair Expert -podcastin haastattelussa olleensa valmis perustamaan perheen  ex-kumppaninsa kanssa parin seurustellessa. Perhehaaveet kuitenkin kariutuivat, kun tähdelle selvisi, että hänen puolisollaan oli tunteita toista naista kohtaan. 

Sittemmin eronnut pariskunta piti yhtä kuuden vuoden ajan. Parisuhteen aikana he ehtivät myös pakastaa alkioita odottamaan oikeaa ajankohtaa perheenlisäykselle.

– Olin yhdessä erään tyypin kanssa. Hän oli henkilö, jonka kanssa asuin. Kaikkien tarkoitusteni ja päämäärieni aviomies. Olimme pakastaneet alkioita yhdessä, Kendrick kertoo.

Noin kuuden vuoden jälkeen parisuhteessa alkoi ilmetä ongelmia. Kendrick muisteli kertoneensa veljelleen, että kokee elävänsä tuntemattoman kanssa. Puoliso oli Kendrickin mukaan alkanut kuitenkin huutaa hänelle, kun näyttelijä oli pyrkinyt nostamaan ongelmia keskusteluun. 

Lopulta erään kerran puolison vieraillessa Kendrickin kuvauksissa hän kysyi mikä oli vialla.

– Ajattelin, että pahin asia mitä voi tapahtua on, että hän alkaisi puhumaan jostakin tytöstä. Ja hän alkoi puhumaan toisesta tytöstä, Kendrick kertaa.

Pariskunta yritti pelastaa suhteensa pariterapialla, joka ei lopulta auttanut.  Eron myötä Kendrick syytti tilanteesta itseään.

– Hänen lähtönsä oli vahvistus siitä, että olen mahdoton. Olin onnekas, että hän jopa sieti käytöstäni, Kendrick muisteli.

Myös Kendrick itse hakeutui terapiaan, jossa hän alkoi käydä kahdesti viikossa.

– Kaikki nämä asiat johdattivat minut upeiden asioiden pariin pitkällä tähtäimellä, mutta hetkellisesti ajattelin "kertokaa minulle kuinka lopetan olemasta hullu, opettakaa minua lopettamaan tunteminen".

Terapian seurauksena Kendrick on oppinut tunnistamaan omat rajansa sekä huomaamaan sen, mitä hän itse haluaa suhteiltaan.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja