Aniston kyllästyi raskausuteluihin – sanoi suorat sanat

Näyttelijä Jennifer Anistonin vatsanseutua on tarkkailtu tiiviisti kesän aikana. Nyt näyttelijä on kommentoinut elämäntilannettaan.

Vuosi sitten Justin Therouxin kanssa kihlautunut näyttelijä Jennifer Aniston on saanut seurata loputtomia spekulaatioita parin tulevista häistä. Häiden lisäksi Anistonin asuvalintoja ja käytöstä on seurattu tarkkaan ja tähden on ainakin vuoden ajan tasaisin väliajoin uumoiltu olevan raskaana. Lisää pontta epäilyille antoi näyttelijän viime viikkoinen tiukka asuvalinta, joka korosti vatsan seutua. Nyt Aniston on kuitenkin kommentoinut tilannettaan, eikä tähti mitä ilmeisemmin ole pieniin päin.

– Elämämääni kuuluuvat mahtava työ, upeat ystävät, ihana puoliso ja kauniit koirat, joten suljen korvani kaikilta spekulaatioilta. Onhan se toki suloista, että ihmiset toivovat minulle kaikkea hyvää, Aniston kommentoi ABC-kanavalla.

Näyttelijä vakuuttakin olevansa onnellinen ja tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseensa.

– Ystäväni ja puolisoni ovat perheeni.

Aniston myöntää turhautuneensa siitä, että häneltä aina kysellään samoja asioita ”Montako lasta haluat?”, ”Haluatko tytön vai pojan?”. Paineita lisää se, että Anistonin entisellä kumppanilla Brad Pittillä on Angelina Jolien kanssa kuusilapsinen perhe.

– En tajunnutkaan, että lasten suhteen voi tehdä tilauksia, en todellakaan ajatellut, että se toimisi niin, Aniston tokaisee.

We're the Millers -elokuvassa eksoottista tanssijaa näyttelevä Aniston kertoo treenanneensa kuusi kertaa viikossa päästäkseen kuntoon rooliaan varten.

– Se oli oikeasti hulluin kokemani kuntoilurupeama. Olen tottunut syömään terveellisesti, mutta nyt dieettini oli todella, todella tiukka. Yleensä sorrun kerran tai pari viikossa herkuttelemaan, mutta tällä kertaa en tehnyt niin.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja