Jennifer Anistonin asuvalinta vei huomion vatsan seudulle

Näyttelijä Jennifer Aniston edusti upeana tiukassa satiinimekossa.

Vuosi sitten Justin Therouxin kanssa kihlautunut näyttelijä Jennifer Aniston on saanut seurata loputtomia spekulaatioita parin tulevista häistä. Häiden lisäksi Anistonin asuvalintoja ja käytöstä on seurattu tarkkaan ja tähden on tasaisin väliajoin lähes vuoden ajan uumoiltu olevan raskaana.

Hääspekulaatioille Aniston laittoi stopin tällä viikolla kommentoidessaan vihdoin suhteen tilaa ja tulevaisuutta.

– Menemme naimisiin, kun kaikki on täydellistä, sillä emme halua kiirehtiä. Emme halua, että jommallakummalla on työkiireitä. Emme ole vielä sopineet häiden ajankohdasta. Häitä ei ole peruttu eikä myöskään lykätty. Meillä ei myöskään ole erimielisyyksiä hääpaikasta, Aniston sanoo uutistoimisto AP:lle.

Hiljaiseloa viettänyt Aniston asteli julkisuuteen torstai-iltana New Yorkissa We're The Millers -elokuvan ensi-illassa. Kaunotar edusti tilaisuudessa tiukassa lilassa satiinimekossa. Nuorekkaassa asussa edustanut Aniston nähtiin iloisena ja energisenä. Mekon vartaloa myötäilevä leikkaus korosti näyttelijän vatsanseutua ja sai jälleen raskauspekulaatiot liikkeelle. Kesän aikana myös näyttelijän löysä kesämekko ja muotoja peittelevät asut ovat puhuttaneet.

Aniston ei ole kommentoinut vauvakumpu-epäilyjä. Myös 44-vuotiaan näyttelijän kihlattu Justin Theroux edusti Anistonin kanssa jatkobileissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat