Angelina Jolien ex-mieheltä hurja paljastus parin avioliitosta

Angelina Jolien entinen aviomies on avautunut parin erikoislaatuisesta avioliitosta.

Elokuussa avioituneen Hollywood-tähti Angelina Jolien ex-mies, näyttelijä Billy Bob Thornton on tehnyt rajuja paljastuksia ex-parin värikkäästä avioliitosta. 

Thornton sanoo The Hollywood Reporterille antamassaan haastattelussa, että Jolie halusi parin kantavan toistensa verta mukanaan romanttisena eleenä.

Ex-näyttelijäparin tiedetään kantaneen yhdessä olonsa aikana kaulassaan pieniä pulloja toistensa verellä täytettynä. Thornton on nyt paljastanut, että runsaasti hämmennystä herättänyt ele oli alun perin Jolien idea.

Thornton kertoo Jolien myös ostaneen partateriä, jotta pari voisi viiltää itseään veren saamiseksi pulloihin.

– Angie tuli kotiin eräänä päivänä mukanaan kaksi kaulaan laitettavaa medaljonkia, joiden sisään voi laittaa esimerkiksi valokuvan. Hän ajatteli että olisi mielenkiintoista ja romanttista jos viiltäisimme sormiamme ja valuttaisimme hieman verta medaljongin sisään, mies selittää.

Monster`s Ball ja Bad Santa -elokuvista muistettu Thornton kertoo Jolien motiivina idealle toimineen se, että pari joutui viettämään elokuvien kuvauksissa runsaasti aikaa erillään toisistaan. Thornton lisäsi parin yhdessä viettämien vuosien olleen sekava ja hullu ajanjakso hänen elämässään. 

Kohupari avioitui vuonna 2000. Thorntonin ja Jolien avioero astui voimaan jo vuonna 2003.

Jolie avioitui elokuussa pitkäaikaisen puolisonsa, näyttelijä Brad Pittin kanssa.  




Lue myös:

    Uusimmat