Andy McCoy BB-talossa: Hurjia paljastuksia huumesekoiluista

Julkkis Big Brother käynnistyi eilen tiistaina yllätyksiä täynnä olleella avausjaksolla.

Yksi BB-talon yllätyksellisimmistä nimistä on legendaarinen rokkari Andy McCoy, joka asteli taloon viimeisenä.

Andy oli myös yksi viimeisenä hereillä olleista asukkaista. Hän jutteli talon pihalla taikuri Jori A. Kopposen kanssa vielä puoli kolmen aikaan yöllä. Miesten keskustelu kääntyi muun muassa Andyn villeimpiin rock-vuosiin Yhdysvalloissa.

Andy kertoi muun muassa siitä, kuinka hän biletti kiertueilla. Tuolloin saattoi mennä parikin viikkoa ilman suihkua ja samoissa vaatteissa ja jokainen ilta päättyi sammumiseen. Hän kertoi avoimesti myös huumeiden, erityisesti heroiinin, eli konin, käytöstään.

– Yli parikyt vuotta jaksoin vetää sitä päivittäin. Olin nuori ja utelias. Mä olin väärien ihmisten ympärillä. Kun niin yhtäkkiä tuli paljon fyrkkaa, se sekottaa pään, Andy selitti.

Kokaiinista hän ei sen sijaan omien sanojensa mukaan koskaan pitänyt.

– Valkoinen p*ska, en koskaan digannut siitä. Enkä mä digannut piristäkään. Nikki Sixx (Mötley Crüe) alkoi vetää "speedballia". Sinä oli puolet kokaiinia puolet heroiiinia, Andy kertoi Jorille.

Pimeimmäksi ajakseen Andy mainitsi vuodet 1990–1991.

– Konista tuli tärkeämpää kuin musasta, taiteesta. Sitten väsyin siihen paskaan. Frendit delas ympärillä koko ajan, hän muisteli.

Taikuri oli kiinnostunut myös siitä, millaiset vieroitusoireet heroiinin käytön lopettaminen sai aikaan.

– Se oli ihan h*lvettiä. Vuoden verran oli lääkityksessa. Mikään paha darra ole edes lähellä sitä. Mikään ei toimi, eikä pysty nukkumaan, Andy kuvaili.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

Julkkis Big Brother Extra Subilla arkisin klo 19.00. Päivän koostelähetys Subilla arkisin klo 22.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat