Andrew julkaisi rantakuvan ja kommenttimyrsky oli valmis – ihmettelee nyt reaktiota: "Ikävä kyllä joudun kertomaan, että käytän Photoshopia koko ajan..."

Pluskokoinen malli raivostui hoikennussovellukselle 1:08
Pluskokoinen malli Tess Holliday raivostui, kun hänen kuvaansa käytettiin luvatta hoikennussovelluksen mainoksessa. Kuvaa oli käsitelty voimakkaasti.

Näyttelijä ja somevaikuttaja Andrew joutui selittelemään kuvaansa sen jälkeen, kun miehen kiireessä tekemä, kökkö photoshoppaus nousi keskustelunaiheeksi.

Näyttelijä ja somevaikuttaja Andrew Keenan-Bolger joutui kritiikin kohteeksi, kun tarkkasilmäinen seuraaja löysi hänen kuvastaan omituisen muokkauksen.

Twitterissä levisi kuva kököstä photoshoppauksesta

Twitter-käyttäjä troy jakoi Andrew'n kuvan, jossa hän vaikuttaa liimanneen itsensä ja aviomiehensä kuvat rantaa esittävän kuvan päälle. Kuvien oheen troy liitti vain kysymysmerkkejä ihmetyksensä ilmaisemiseksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pian kommenttimyrsky olikin valmis.

– Kivat jalat... Hei, hetkinen! Regn Blair vitsailee.

– Missä heidän varjonsa ovat? Nimimerkki Cow pohtii.

– Tämä on niin huono, että se on jo hyvä, nimimerkki Spencer Moody sanoo.

Piti kohua "hupsuna", myönsi muokkauksenkin

Lopulta Andrew kommentoi asiaa Twitterissä. Hän kertoi saaneensa tylyä kohtelua, koska on kuvakäsitellyt itsensä rannalle.

– Ja se on... Hupsua, Andrew kirjoitti.

Hän näytti seuraajilleen alkuperäisen poseerauskuvan, jonka valotuksesta ei pitänyt. Toisessa kuvassa on vain kajakki, ja sen valotus on tummempi kuin poseerauskuvan. Andrew liitti nämä kaksi kuvaa yhteen, ja myöntää tehneensä sen "kiireessä".

– Ikävä kyllä joudun kertomaan, että käytän Photoshopia koko ajan, Andrew sanoo.

Andrew huomauttaa, ettei hänellä ole identtisiä veljiä, joten nämäkin kuvat on käsitelty. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hän liitti tekstinsä oheen todisteeksi esimerkiksi kuvia, joissa poseeraa itsensä "vieressä."

– Photoshop on mahtava työkalu digitaiteilijoille, ja olen aina vaikuttunut luovista tavoista, joilla ihmiset sitä käyttävät.

"En edes huomannut, että se oli photoshopattu"

Miehelle on löytynyt myös tukijoita netissä.

– Rakastan sitä, että ihmiset käyttäytyvät kauhistuneesti, koska joku käsittelee kuviaan, vaikka kaikki me teemme sitä, Twitter-käyttäjä katie jo sanoo.

– En edes huomannut, että se oli photoshopattu, en tiedä, mitä tämä kertoo minusta, nimimerkki Tayla nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat