Mainos

Amerikkalainen pannukakku

Kyseessä ei ole mitään politiikkaan viittaavaa, vaan ihka aito resepti perinteisistä amerikkalaisista pannukakuista. Laura oli jäänyt kaipaamaan ohjetta vaihto-oppilasvuotensa päätteeksi.

Kuohkeita ja erityisen maukkaita pannukakkuja tarjotaan usein aamiaisella mustikoiden ja vaahterasiirapin kera. Makuelämys on vaikka äitienpäiväbrunssilla vertaansa vailla.

Amerikkalaiset pannukakut

6,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa

5 dl kirnupiimää
3 dl maitoa
2 rkl sokeria tai hunajaa
1 tl vaniliinisokeria
n. 0,5 dl öljyä tai juoksevaa margariinia

voita tai margariinia paistamiseen

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon nestemäiset voimakkaasti sekoittaen. Taikina on suomalaista pannukakku- ja lettutaikinaa paksumpaa. Jos taikina tuntuu liian tanakalta, lisää hieman maitoa. Paista pannukakut ohukaispannussa kauniin ruskeiksi keskilämmöllä. Tarjoa mustikoiden ja vaahterasiirapin kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.