Allisonin muodonmuutos: Asusteilla leikittelyä

Miten asusteita käytetään? Thing for the Bling -bloggaaja Teemu auttaa hammaslääkäri Allisonia löytämään rohkeuden asustamiseen.

Muotitietoisen kolmannessa jaksossa muodonmuutoksen kokee hammaslääkäri ja ryhmäliikunnanohjaaja Allison, 26, joka myöntää olevansa epäröivä asusteiden käyttäjä. Miten Thing for the Bling -bloginTeemu Bling voi auttaa Allisonia asustamaan tyylillä?

Allison on sosiaalinen ja arjen lomassa hän tykkää käydä juhlimassa ystävien kanssa. Allison toivookin apua nimenomaan juhlatyylin asustamisessa naisellisempaan suuntaan. Toiveena on olla samanaikaisesti casual, mutta tyylikäs.

Näyttävien korujen ystävä Teemu on omiaan auttamaan Allisonia tämän ongelmassa. Omaa tyyliään Teemu kuvailee kokeilevaksi.

– Siinä kohtaavat kaksi erilaista tyylisuuntaa. Tykkään paljon skandinaavisesta, pelkistetystä ja minimalistisesta tyylistä. Toinen kiinnostava tyylisuunta on koristeellinen bling bling -juttu, mikä tulee enemmän asusteissa esille. Tykkään näyttävistä statement-koruista.

Muodonmuutos

– Moni katsojakin varmaan tunnistaa itsensä samanlaiseksi kuin Allison, joka kertoi omistavansa näyttäviäkin koruja, mutta aina ennen ulos lähtöä hän päätyykin ottamaan asusteet pois, jotta ei näyttäisi jotenkin liian näyttävältä. Se on tosi surullista. Sanoinkin hänelle, että jos hän vain itse tykkää jostain asusteesta, niin ehdottomasti laittaa sen sitten. Itseämme vartenhan me pääasiassa pukeudumme, Teemu sanoo.

Asu 1

Kauluspaita: Seppälä

Farkut: Allisonin omat

Korkokengät: Minna Parikka

Korvakorut: Anna Dello Russo at H&M

Clutch: H&M

– Tämä look oli after work -tyyppinen eli lähtökohta oli valkoinen kauluspaita, johon yhdistettiin muuttujan omat farkut. Käärin vähän farkkujen lahkeita ja kauluspaidan hihoja ja sitten laitoin hänelle isot statement -korvakorut sekä Minna Parikan pupukorkkarit. Eli tämä asu sopii vaikka töihin. Ottaa vain asusteet mukaan työpaikalle, niin niillä voi vähän freesata sitä asua sitten, kun lähtee suoraan töistä drinkeille, Teemu kertoo.

Asu 2

Mekko: Acne

Kultainen kaulakoru: Anna Dello Russo at H&M

Clutch: Hanna Sarén

– Tähän lookiin kuului pikkumusta, joka oli vähän juhlavampi ja sopisi vaikka pikkujouluihin – tai itse asiassa ihan minne vain! Se oli Acnen pikkumustamekko, johon yhdistettiin korkkarit ja Anna Della Russo for H&M:n kultainen kaulakoru, kaulapanta oikeastaan, ja Hanna Sarénin clutch. Eli opittiin kuinka asustetaan tällainen yksinkertainen mekko näyttävämmillä asusteilla. Asusta tuli tosi kiva! Teemu kertoo.

– Allison tuntui tykkäävän kummastakin asusta ja itsekin kyllä tykkäsin kovasti. Kummatkin lookit onnistuivat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja