"Älkää avatko ennen ensimmäistä riitaanne" – pariskunta odotti 9 vuotta häälahjan avaamista

Häälahjan päällä ollut viesti sai pariskunnan odottamaan yhdeksän vuotta ennen salaperäisen paketin avaamista. 

Kun Kathy ja Brandon Gunn menivät naimisiin yhdeksän vuotta sitten, morsiamen täti antoi pariskunnalle ainutlaatuisen lahjan. Lahjan päällä luki teksti, joka kehotti pariskuntaa avaamaan lahjan vasta sen jälkeen, kun he riitelisivät ensimmäisen kerran.

Lahja päätyikin komeron hyllylle, jossa se sai odottaa useamman vuoden päivää, jolloin se vihdoin avattaisiin. 

Lahja opetti pariskunnalle kärsivällisyyttä

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei pariskunta olisi riidellyt näiden avioliittovuosien aikana lainkaan. Kathy kertoo pariskunnalla olleen paljon erimielisyyksiä, ja joskus he olivat melkein päättäneet luovuttaa. Siitä huolimatta lahja pysyi avaamattomana.

– Rehellisesti sanottuna luulen, että me molemmat olemme vältelleet laatikon avaamista, sillä se saattaisi symboloida epäonnistumistamme. Meille se merkitsisi, ettemme tehneet kaikkeamme avioliittomme eteen, Kathy kertoo Love What Matters -sivustolle julkaisemassaan päivityksessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaimo uskoo, että kyseinen häälahja pelasti heidän avioliittonsa. 

– Yhdeksän vuotta se maksasi eri kaappien hyllyillä keräämässä pölyä. Silti se opetti meille suvaitsevaisuutta, ymmärrystä, kompromisseja ja kärsivällisyyttä.

Lahjan ajatus sisältöä tärkeämpi

Pariskunta kertoo päätöksen laatikon avaamisesta olleen vaikea, mutta samalla helpottava.

– Olemme päättäneet avata laatikon, koska viimein tajusimme, että työkalut vahvaan ja terveelliseen avioliittoon eivät koskaan ole olleet tuon laatikon sisällä. Ne olivat meissä.

Kauan suljettuna olleesta laatikosta paljastui viinilaseja ja kylpytarvikkeita. Lisäksi laatikosta löytyi kaksi käsinkirjoitettua lappua, joiden sisään oli kääritty muutama seteli. Toisessa lapussa Kathya kehotettiin käyttämään raha pizzaan ja laittamaan kylpy valmiiksi. Brandonin lapussa puolestaan käskettiin hankkimaan kukkia ja viiniä.

Laatikon sisältöä tärkeämpi asia oli pariskunnalle oli kuitenkin se, mitä kaikkea sen säilyttäminen heille symboloi.

– Avioliittomme vahvistui ja meistä tuli parhaat ystävät, kumppanit ja tiimi, vaimo kertoo.

Video: Seksuaaliterapeutti kertoo, miksi ensimmäiset avioliittovuodet ovat kaikkein kriittisimmät. 


Lue myös:

    Uusimmat