Alina Tomnikov ei jatka Putouksessa: "Se oli upea vuoristorata!"

Alina Tomnikov oli yksi Putouksen yhdeksännen kauden uusista näyttelijöistä, mutta häntä ei nähdä ensi syksynä MTV3-kanavalla esitettävällä ohjelman kymmenennellä kaudella.

Katso yläpuolelta videolta, miten Alina Tomnikov pärjäsi Tulikokeessa Putouksen yhdeksännellä kaudella!

Näyttelijä Alina Tomnikov, 30, tuli viime talvena mukaan Putoukseen uutena kasvona Kiti Kokkosen ja Pihla Penttisen kanssa. Kokkosen ja Penttisen tapaan Tomnikovia ei nähdä tv-ruuduissa ensi syksynä ohjelman kymmenennellä kaudella.

– Putous antoi minulle niin paljon ja oli niin upea, kiinnostava kokemus. En ollut aiemmin tehnyt suoria lähetyksiä tuossa formaatissa. Se oli opettavaista, Tomnikov toteaa.

– Olen kiitollinen siitä kokemuksesta. Putous oli vähän kuin leirikoulu, mutta vuoristoratamainen leirikoulu. Se oli todella upea vuoristorata, mutta nyt siirrän innolla katseeni jatkossa muihin haasteisiin ja tuotantoihin.

Muita haasteita ovat muun muassa elokuvat sekä tv-draamapuolen tuotannot.

– Olen tosi innoissani siitä, että voin tuoda Putouksesta saatua oppia muihin näyttelemisprojekteihin. Minulla on hyvä fiilis tästä.

– Aion innoissani tsempata näyttelijöitä kotisohvalla tai studioyleisössä! Ja jos tulevaisuudessa tulee mahdollisuus lähteä mukaan Putoukseen, niin minulle saa ehdottomasti soittaa.

Tomnikov kertoo, että suurin Putouksesta mukaan tarttunut oppi on se, että omaan intuitioon pitää luottaa.

– Se varmistui Putous-aikana. Kun tulee ajatus, siihen pitää uskoa ja sitä pitää viedä eteenpäin. Pitää olla valmis muuttamaan sitä ja unohtamaan se, mutta myös puolustamaan sitä, Tomnikov sanoo.

– Viime kaudella Putouksessa mukana oleminen tuntui juuri oikealta hetkeltä ja ajankohdalta. Nyt puhaltavat uudet tuulet, mutta tämän kokemuksen tulen muistamaan aina.

Alina Tomnikov kihlautui taannoin poikaystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen kanssa.

– Hääpäivää ei ole vielä päätetty, mutta se on päätetty, että kesällä 2019 se tulee olemaan, Tomnikov kertoo.

Putous MTV3-kanavalla syksyllä 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja