Ali Lohanin äiti kiistää huhut tyttärensä syömishäiriöstä ja kauneusleikkauksista

Näyttelijä Lindsay Lohanin äiti Dina Lohan pitää täytenä roskapuheena kaikkia väitteitä siitä, että hänen nuorempi tyttärensä Ali Lohan olisi turvautunut plastiikkakirurgin veitseen tai sairastaisi anoreksiaa.

Lindsay Lohanin pikkusiskon, 17-vuotiaan Ali Lohanin on aiemmin huhuttu käyneen plastiikkakirurgisessa operaatiossa. Myös Ali Lohanin laihaa olemusta on kauhisteltu, mutta tyttöjen äiti, Dina Lohan pitää kaikkia tytärtään koskevia väitteitä roskapuheena.

– Hän ei lue lainkaan sellaista roskaa, Dina täräyttää.

Ali on itse aiemmin kiistänyt tiukasti väitteet siitä, että hänen kasvojaan olisi korjailtu. Hänen ulkonäkönsä on kuitenkin muuttunut selvästi viime vuosista.

Dina vaikuttaa loukkaantuneen eritoten siitä, että Alin on epäilty turvautuneen kirurgin veitseen. Äitinä hän vakuuttaa, etteivät vasta 17-vuotiaan tytön vanhemmat saisi ikinä hyväksyä plastiikkakirurgisia operaatioita.

– En ikinä suvaitsisi plastiikkakirurgisia operaatioita hänen ikäiselleen, Dina vakuuttaa.

Huhumyllyn keskelle joutuneen Alin äiti on pahoillaan siitä, että hänen tyttärensä asioista huhutaan avoimesti. Dina haluaakin muistuttaa siitä, että Ali on mahtava tyyppi.

– Ali on mahtava persoona ja hieno sielu, Dina kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Us Magazine

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja