Alankomaiden kuningas koppasi kuningatar Maximan ja kolme tytärtään kainaloonsa – tältä näyttää maan tuleva kuningatar 16-vuotias Catharina-Amalia

Alankomaiden kuningas Willem-Alexander ja kuningatar Maxima poseeraavat tyttärineen kesäisissä potreteissa kuninkaanlinnan pihalla.

Alankomaiden kuningas Willem-Alexander, 53, ja kuningatar Maxima, 49, poseeraavat uusissa perhepotreteissa.

Kuninkaallisen perheen kodin, Haagissa sijaitsevassa Huis Ten Boschin palatsin puutarhassa otetuissa kuvissa nähdään myös kuningasparin kolme teini-ikäistä tytärtä: 16-vuotias prinsessa ja maan tuleva kuningatar Catharina-Amalia, 15-vuotias prinsessa Alexia sekä 13-vuotias prinsessa Ariane.

Sekä vanhemmat että lapset hymyilevät aurinkoisesti otoksissa, joissa kuningas on kaapannut sekä vaimonsa että tyttärensä kainaloonsa. Kuvat paljastavat, että 16-vuotias kruununprinsessa on kasvanut pituudessa jo äitinsä ohi.

Huomion kiinnittyy myös koko perheen yhteneväisiin asuvalintoihin. Tyylitaiturina tunnettu Maxima on valinnut ylleen valkoisen housupuvun, ja valkoisiin on pukeutunut myös perheen kuopus, prinsessa Ariane.

Kuningas Willem-Alexander on sen sijaan valinnut valkoisen kauluspaidan lisäksi ylleen vaaleansinisen pikkutakin. Samaa sävyä isänsä pikkutakin kanssa ovat myös kruununprinsessa Catharina-Amalian ja prinsessa Alexian asut.

Willem-Alexander tapasi tulevan puolisonsa, Argentiinasta syntyjään olevan Maximan, ensimmäisen kerran vuonna 1999 Espanjassa. Tuleva kuningatar työskenteli tuolloin investointipankissa.

Pari kihlautui kaksi vuotta myöhemmin, jolloin myös Maxima sai Alankomaiden kansalaisuuden. Kuninkaallisia häitä vietettiin puolestaan helmikuussa 2002.

Perheen tytärten kerrotaan puhuvan kotikielenään hollantia, vaikka he ovat oppineet myös äitinsä äidinkieltä espanjaa. Lasten kerrotaan myös käyvän tavallista koulua siinä missä ketkä tahansa tavalliset hollantilaislapset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja