Älä murehdi peniksen koosta – tässä syyt!

Reddit-sivustolta löytyy vastaus monenmoiseen ongelmaan. Nyt sivuston käyttäjät ovat keskustelleet siitä, miksi pieni penis on oikeastaan hyvä juttu.

Tiesitkö, että British Journal of Urology International -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan 45 prosenttia miehistä ajattelee peniksensä olevan liian pieni? Siitä huolimatta 85 prosenttia naisista on täydellisen tyytyväinen kumppaninsa alapäähän. Ahdistus puuttuvista senteistä on siis usein täysin turha.

MUISTA: Ennen kuin stressaat peniksesi koosta, muista että keskivertopenis on erektiossa noin 13 senttimetriä pitkä, velttona noin 9. Onko ahdistukselle edes aihetta?

LAD Bible kokosi kuitenkin yhteen Reddit-sivuston keskustelusta käyttäjien keksimiä pienempien penisten parhaita puolia. Osa Reddit-käyttäjien kommenteista oli itseironisia ja humoristisia, mutta tässä keskustelun parhaimmat, ja oikeasti pienempiä senttejä puolustavat perustelut. 

1. Pienempi penis koskettaa epätodennäköisemmin vessanpönttöä, joka vilisee bakteereita. Tosin harvemmin sitä koskettaa isompikaan penis.
2. Jos olet hetero, voit löytää yhdyntää parempiakin tapoja tyydyttää nainen, ja sitä hän taatusti arvostaa. Se, että sinulla on iso penis, ei tarkoita automaattisesti hyvää seksiä. Se, että huomioit kumppanisi tarpeet, tarkoittaa.
3. Moni Reddit-käyttäjä hehkutti sitä, että epämukavat seisokit julkisilla paikoilla eivät herätä niin suurta huomiota, kun varustus on pienempi.
4. Kommenttiketjusta kävi myös selkeästi ilmi se, että kaikki naiset eivät todellakaan pidä miehen isoa penistä lottovoittona. Naiselle pienempi penis voi olla helpotus esimerkiksi hänen antaessaan suuseksiä. Monesta naisesta myös yhdyntä tuntuu paremmalta, eikä ainakaan satu, jos vastassa ei ole jättipenis.

Naisten kannattaa tehdä oma osuutensa sänkypuuhien onnistumiseksi ja treenata lantionpohjalihaksiaan. Katso vinkit videolta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja