Mainos

Jämsän Himoksella laskettelija kuollut pohjoisrinteiden ulkopuolella – uhri on 15-vuotias poika

Laskettelukeskus Himoksella Jämsässä on tapahtunut kuolemaan johtanut onnettomuus. Onnettomuudessa on kuollut 15-vuotias poika. 

Sisä-Suomen poliisin mukaan onnettomuus sattui Himoksella hoidettujen rinnealueiden ulkopuolella noin kello 16. Aamulehti kertoo, että poika oli tapahtumahetkellä yksin, eikä hän törmännyt mihinkään, vaan kyseessä on kaatuminen. Poika oli jäänyt muista samassa paikassa laskeneista nuorista jälkeen. Pojan ystävät tekivät ilmoituksen onnettomuudesta.

Paikalle hälytettiin rinne-ensiapu, joka alkoi heti antaa ensiapua ja soitti hätäkeskukseen. Uhrin ystäville ja läheisille sekä ensiapua antaneelle henkilökunnalle on järjestetty kriisiapua.

Asiassa ei epäillä rikosta ja poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn selvittämisenä. Poliisi ei aio tiedottaa asiasta jatkossa.

Päivystävä palomestari Reijo Oikari kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei turmassa hänen tietojensa mukaan ole ollut kuolleen laskettelijan lisäksi muita osallisia. 

Himos-Yhtiöiden toimitusjohtaja Elsi Ojala kertoo saaneensa tiedon onnettomuudesta, mutta ei tarkempia yksityiskohtia tapahtumien kulusta. Hänen mukaansa onnettomuus on sattunut merkittyjen rinteiden ulkopuolella. 

Laskettelukeskus on julkaissut Facebook-päivityksen onnettomuuteen liittyen.

– Suru on suuri ja esitämme syvän osanottomme omaisille ja läheisille. Tapahtunut koskettaa kaikkia täällä Himoksella, niin henkilökuntaa, omistajia kuin laskettelijoita. Toivotamme kaikille voimia uuteen päivään!


Onnettomuudesta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja