Traaginen turma Himoksella: Nuoret laskivat rinteiden ulkopuolella, kun huomasivat yhden puuttuvan porukasta – "Apua hälytettiin välittömästi"

Eilen Himoksella lasketteluonnettomuudessa kuollut 15-vuotias poika oli laskemassa ystäviensä kanssa. Muut nuoret hälyttivät paikalle apua heti onnettomuuden havaittuaan.

Nuoret olivat laskettelemassa Himoksella huollettujen rinteiden ulkopuolella. Poliisin mukaan menehtynyt poika oli laskenut porukan viimeisenä.

– Pojat olivat pysähtyneet jossain vaiheessa ja huomanneet, että joukosta puuttuu yksi. He olivat lähteneet katsomaan, missä yksi viipyy ja havainneet onnettomuuden. Apua oli hälytetty välittömästi, kertoo rikoskomisario Kari Aaltio.

Poliisi ei kerro tarkemmin, miten onnettomuus tapahtui. Sen Aaltio vahvistaa, että kyseessä ei ollut törmäämisonnettomuus. 

Aaltion mukaan apu saatiin paikalle nopeasti, vaikka onnettomuus tapahtui rinnealueiden ulkopuolella. Paikalla olleet nuoret ovat saaneet kriisiapua. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuolemansyyn tutkintana.  

Lue myös:

    Uusimmat