Aki Linnanahteen padelvuoro päättyi "verilöylyyn": "Nyt on sitten kuusi tikkiä lärvissä"

Kurkistus Putous-ohjelman kulisseihin 10:36
Katso myös: Aki Linnanahde pääsi Putous-kulisseihin – loi oman sketsihahmonsa Niina Lahtisen avustuksella

Juontaja Aki Linnanahteelle kävi haaveri.

Juontaja Aki Linnanahde kertoo Instagramissa ikävästä haaverista, joka hänelle sattui padelin tuoksinnassa. Hän julkaisi kuvasarjan, jonka ensimmäisessä otoksessa näkyy hänen turvonnut, mustelman värjäämä silmäkulmansa sekä hänen päätään koristava laastari.

– Viikko lähtee liikkeelle lilaa luomessa, kun eilinen padelvuoro päättyi verilöylyyn (tavallaan). Ehdin pelata sellaiset 30min päin persettä, ennen kuin lähdin raskaalla jalalla lyömään palloa takalasin kautta. Aika peruslyönti padelissa. Onnistuin kuitenkin Hupsista saatana -pohjalta lyömään itseäni mailalla päähän nimenomaan oikeaan silmäkulmaan, Linnanahde kertaa tapahtumia julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Juontajan mukaan hänen pelikaverinsa tajusivat häntä nopeammin, että illan pelit oli haaverista johtuen pelattu. Hän kirjoittaa kaverinsa tehneen nopeasti tarvittavat toimenpiteet hänen verta vuotavan silmäkulmansa eteen, ja sen jälkeen matka jatkui lääkäriin. 

Parhaallaan Espanjan Aurinkorannikolla lomaileva Linnanahde kirjoittaa saaneensa erinomaista palvelua paikallisesta yksityisestä sairaalasta. 

– Ystävällinen, kielitaitoinen vastaanotto, asiantunteva lääkäri ja osaavat hoitajat saivat olon tuntumaan turvalliselta. Olen kuullut paikasta paljon hyvää ennenkin, mutta voin nyt oman kokemukseni perusteella vahvistaa, että terveydenhoito Aurinkorannikolla toimii hyvin. Se on iso juttu, kun miettii lomakohdetta, tai jopa pysyvämpää asumista, hän kirjoittaa.

– Nyt on sitten kuusi tikkiä lärvissä ja silmä kuin olisin pelannut jääkiekon pudotuspelejä. Mut ei. Lasikopissa kävin padelia pelaamassa, hän päättää postauksensa.

Linnanahteen julkaisu on kerännyt runsaasti kommentteja.

– Aika häijy vekki. Nyt vähän rouheempi kulmakarva, mutta siistiä työtä on tikkaaja tehnyt! Paranemisia, eräs toivottaa.

– Hyvä se on vähän katu-uskottavuutta saadakin! Mukavaa ja turvallisempaa loppureissua, toinen kirjoittaa.

– Täytyy toisaalta ajatella positiivisesti, että onneksi olit lasikopissa padel-maila kädessä muiden kanssa, etkä yksin mökillä vasara tai kirves kädessä, kolmas huomauttaa.

Lue myös:

    Uusimmat