Aki Linnanahde muistelee ennen Linnan juhlia sattunutta kohtalokasta mokaa: "Silloin huomaan saaneeni..."

Mitä tapahtuu Linnan juhlien kulisseissa? 8:21
Katso videolta: Mitä tapahtuu Linnan juhlien kulisseissa?

Aki Linnanahde on ollut Linnan juhlissa vieraana kerran.

Huomenta Suomi  -ohjelmassa keskusteltiin sunnuntaina 3. joulukuuta muutaman päivän päästä koittavasta itsenäisyyspäivästä ja odotetuista Linnan juhlista. Juontaja Aki Linnanahde, uutisankkuri Keijo Leppänen  ja viihdetoimittaja Katri Utula jakoivat omia muistojaan Linnan juhliin liittyen. 

Sekä Utula että Leppänen ovat olleet Linnan juhlissa töiden puolesta useaan otteeseen. Leppänen on ollut kerran paikalla myös kutsuvieraana. 

Kutsut Linnan juhliin tulevat tunnetusti melko myöhään, joten kutsuttavilla ei ole loputtomiin aikaa valmistautua suureen juhlapäivään. Linnanahde muisteli keskustelussa vuotta, jolloin hän itsekin oli suuntaamassa vieraana Linnaan, ja tajusi vain hetkeä ennen lähtöä kohtalokkaan asian juhla-asuunsa liittyen. 

– Mun homma lähti niin, että noin puoli tuntia ennen kuin taksi tuli pihaan ja rupesin vetämään uusia juhlakenkiä jalkaan, ja silloin huomaan saaneeni kaupasta eri kokoiset kengät. Ja se on aika hankalaa, kun se kuitenkin perustuu siihen kävelyyn aika paljon siellä Linnan juhlissa oleminen, Linnanahde muisteli. 

Yllä olevalla videolla Keijo Leppänen kertoo, mikä pieni yksityiskohta hänen frakissaan oli pielessä ja mikä on ollut Katri Utulan mieleenpainuvin sekä kenties erikoisin työtehtävä Linnan juhlissa. 

Lue myös:

    Uusimmat