"Aivan käsittämätöntä!" – Mestiksessä taottiin ällistyttävät lukemat jo ensiminuuteilla

Mestiksessä käynnissä hurja näytös – reilussa kolmessa minuutissa 4–0: "Herranjestas, mitä maaleja!" 0:52
"Siis herranjestas, mitä maaleja!" selostaja Henri Niemelä hehkutti tämän Ketterän 4–0-namumaalin jälkeen.

Imatran Ketterä teki raisua jälkeä Joensuun Kiekko-Poikia vastaan. Ketterä latoi heti ottelun ensimmäisiin kolmeen ja puoleen minuuttiin neljä maalia, ja se murskasi vieraansa lopulta lukemin 9–3.

Edellisellä Mestis-kaudella toiseksi sijoittunut Ketterä korkkasi kotonaan maalipurnukan auki 41 sekunnissa. Miku Ronkainen ryöväsi kiekon hyökkäysalueella ja rokotti joensuulaisvieraita kylmästi (video alla).

Maali: Ketterä - JoKP, Miku Ronkainen(94 Ketterä) 0:55
Miku Ronkainen kävi kiekkovarkaisilla ja rankaisi tylysti.

Imatralaisisäntien seuraavat kolme osumaa olivat näyttäviä klap-klap-maaleja, joissa Ketterän lyhytsyöttöpeli rullasi häikäisevällä tavalla.

JoKP otti aikalisän Ketterän kolmannen maalin jälkeen, kun peliä oli takana reilut kaksi minuuttia, mutta tästä kului vain rapea minuutti ja Ketterä heilutti verkkoa uudelleen.

– Siis herranjestas, mitä maaleja! selostaja Henri Niemelä ylisti ajassa 3.27 syntyneen 4–0-osuman jälkeen.

– Aivan käsittämätöntä! juhlaselostustaan uransa sadannella kerralla tekevä Niemelä jatkoi.

Näet Ketterän 4–0-namumaalin ylälaidan videolta. Suositus: kannattaa katsoa!

Kyyti avauserässä jatkui kylmänä reilun 15 minuutin kohdalla, kun Miku Ronkainen kasvatti illan toisellaan Ketterän johdon jo 5–0:aan.

Ketterän voittolukemiksi kirjattiin 9–3. Kotijoukkueen tehomiehiä olivat Ronkainen (2+1=3) ja Ossi-Petteri Jaakola (1+2=3).

Ottelu oli kummallekin joukkueelle Mestis-kauden ensimmäinen.