Mainos

Aivan äärettömän suloista! Vastasyntynyt vauva nauttii ensimmäisestä hiustenpesustaan

Parin minuutin video osoittaa, että yksinkertaiset asiat ovat useimmiten niitä kaikkein kauneimpia. 

Video vauvan hiustenpesusta voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se on sulattanut lukuisten ihmisten sydämet. Isä Taveon Glennin jakamaa videota on katsottu jo yli 27 miljoonaa kertaa.

Kahden minuutin mittaiselta videolta käy hyvin ilmi, kuinka paljon Amra-vauva nauttii hiustenpesusta. Jo pelkkä vauvan ilmeen näkeminen tuottaa katselijassa suurta mielihyvää. 

Aikuiset voisivat ottaa oppia videolta

Vauva hymyilee ja nauttii selvästi käynnissä olevasta pesuhetkestä. Vaikka shampoon hierominen päähän näyttää jo mukavalta puuhalta, vauva löytää todellisen autuuden hoitajan huuhdellessa hänen päätään. Eikä tässä vielä kaikki, sillä huuhtelun jälkeen kuvioon astuu hiusharja.   

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokainen vauva kyvetetään, mutta miksi juuri tämä video on noussut niin suosituksi?

– Uskon sen lähteneen leviämään, koska niin moni ihminen pitää vauvoista. Se kosketti lukuisten ihmisten sydämiä ja saattoi aiheuttaa hieman vauvakuumetta, isä kertoo Huffington Postille.

Tämä video saattaa myös toimia muistutuksena siitä, että myös aikuisten tulisi pyrkiä nauttimaan elämän pienistä iloista lasten tavoin. Lapset eivät ole huolissaan kotitöistä tai kiireestä, vaan he keskittyvät nauttimaan elämästään täysin rinnoin. 

Vauvat ovat suloisia, mutta niin on myös kylpevä karhunpentu. 

1:22

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.