Aituritähti Lotta Harala avautuu vauvahaaveistaan uudella Fitnesspäiväkirja-kaudella – "Toinen unelma täytyy sammuttaa hetkeksi"

Lotta Harala aitoi hienosti toiseksi Tukholmassa - sivusi omaa ennätystään 1:05
Lotta Harala aitoi hienosti yleisurheilun Timanttiliigan kilpailussa Tukholmassa

Aitajuoksija Lotta Harala kertoo Dplayn Fitnesspäiväkirja 2021 -ohjelmassa avoimesti ajatuksistaan urheilu-urasta ja perheen perustamisesta.

Suosikkiohjelma Fitnesspäiväkirja tekee paluun suoratoistopalvelu Dplayhin 10. marraskuuta. Uutta Fitnesspäiväkirja 2021 -kautta tähdittävät viime kaudelta tutut Nanna Karalahti, Eevi Teittinen ja Pernilla Böckerman. Heidän lisäkseen uutena kasvona "Fittareissa" on mukana aitajuoksijatähti Lotta Harala.

Harala on tuttu kasvo monille myös urheilukenttien ulkopuolelta, sillä hän kertoo elämästään aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Instagramissa 28-vuotiaalla aiturilla on pitkälti yli 50 000 seuraajaa.

Harala lupaili Fitnesspäiväkirja-ohjelman Instagramissa järjestetyssä pressitilaisuudessa, että ohjelmassa tullaan näkemään laajempi kuva Lotta Haralasta.

– Jaan paljon laajemmin elämääni ja myös huonoja hetkiä, epäonnistumisia ja epävarmuuksia, Harala kertoi maanantaina.

Pressitilaisuudessa paljastettiin, että yksi käsiteltävistä aiheista ovat huippu-urheilijan perhehaaveet. Harala kertoi, että hän on myös keskustellut asiasta paljon pitkäaikaisen kumppaninsa, jääkiekkoilija Matias Myttysen kanssa. Harala kertoo, että naisurheilijat joutuvat tekemään kipeitä valintoja, vaikka muuten kaikki elämässä olisi valmiina perheen perustamista varten.

– Mulla oli tosi vaikeita vuosia, ja nyt on lähtenyt uusi alku urheilu-uralla. Nyt 28-vuotiaana pääsen vasta vauhtiin uudelleen, ja periaatteessa nyt olisi myös haluja ja haaveita alkaa tehdä lapsia, hän kertoi avoimesti.

– Nämä haaveet osuvat nyt samoille vuosille. Toinen unelma täytyy sammuttaa hetkeksi ja keskittyä toiseen ensiksi. Se on nyt urheilu-ura. Siinä ei vauva-arki toimi samanaikaisesti, Harala toteaa.

Hän sanoo toivovansa, että myös perhehaaveet toteutuvat tulevaisuudessa, kun sen aika on.

– On oltu 7,5 vuotta yhdessä, ja miehellänikin olisi haluja mennä tällä saralla eteenpäin. Hän kuitenkin urheilijana ymmärtää.

Haralan mukaan urheilu parissa kaikki on sujunut nyt erinomaisesti: terveyttä riittää, kroppa toimii, mieli on virkeä ja juoksukin kulkenut. Hänellä on tuleville kuukausia kaksi selkeää tavoitetta.

– Hallikaudella toivottavasti järjestetään EM-kisat, ja lähtökohtaisesti mitalitavoitteen olen asettanut sinne. Ensi kesänä iso päätähtäin on Tokion olympialaisissa. Sen eteen tehdään kovasti töitä. 

Fitnesspäiväkirja 2021 alkaa suoratoistopalvelu Dplayssa tiistaina 10. marraskuuta!

Lue myös:

    Uusimmat