Äiti rukoili apua kotikouluun – videosta hitti: "Olen kotona, mutta luojani, ei täällä kukaan opi"

10 syytä: Tämän takia on mahtavaa olla äiti! 0:55
Vaikka olisit huonolla tuulella, lapsesi hymy sulattaa sydämesi joka kerta! 10 syytä sille, miksi on parasta olla äiti.

Branalyn päätti videoida "epätoivoisen äidin rukouksen", jossa anoo korkeammilta voimilta apua lapsensa kotiopiskeluun.

Amerikkalaisnaisen anomus "yläkertaan" herättää huvitusta netissä. Tennesseessä asuva Branalyn Shropshire työskentelee koomikkona, minkä lisäksi hänellä on tytär, kertoo Fox2.

Kun Branalyn monen muun vanhemman tapaan päätyi koronaviruskriisin vuoksi auttamaan lastaan kotiopiskelussa, hän totesi pian tarvitsevansa apua korkeammilta voimilta. Branalyn päättikin videoida itseään rukoilemassa.

"Luojani, ei täällä kukaan opi..."

– Rukoilkaamme. Taivaan isä. Olen sinun lapsesi. Se, mitä en ole, on kotikoulun opettaja. Luoja, olen kotona. Mutta luojani, ei täällä kukaan opi, Branalyn sanoo videollaan.

– Olen nöyrä palvelijasi. Mutta en ole matikanopettaja.

Branalyn kertoi, ettei ole myöskään ruokalan keittäjä, ja muutenkin elämä "kotikoulussa" on sujunut vaihtelevasti. Esimerkiksi vastauksia matematiikan tehtäviin Branalynilla ei ole, mutta kodin jääkaapin ovi tuntuu olevan koko ajan auki. Hän toivookin enkeliä tuekseen, koska kotona istuminen sujuu huonosti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kiitän todella opettajia"

Lopuksi nainen lähettää kiitokset opettajille, joita arvostaa nyt vielä enemmän kuin ennen.

– Siunaa kaikkia opettajia. Heillä on erityinen paikka taivaassa. En voisi tehdä heidän työtään millään.

Facebookissa video osui yleisöönsä, ja "epätoivoisen äidin rukousta" onkin katsottu yli 16 miljoonaa kertaa. Haastattelussa Branalyn kertoi, että haluaa nähdä asioissa aina positiivisen puolen ja etsiikin siksi huumoria myös vaikeilla hetkillä. Hän myös kiittää tärkeää työtä tekeviä kansalaisia.

– Kiitän todella opettajia, kaupan työntekijöitä, ensihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä ja jokaista, joka tekee nyt ylimääräistä työtä pitääkseen meidät turvassa tänä epävarmana aikana.

Lue myös:

    Uusimmat