Mainos

Äiti puhuu raskauden jälkeisestä kehostaan lapsen menetyksen jälkeen: ”Se on todella pysyvä muistutus”

Kahden lapsen äiti kertoo tuntevansa vihaa ajatellessaan raskauden jälkeistä vatsaansa, jota hän joutuu katselemaan päivittäin ilman sylissään lepäävää lasta. 

Äiti Jessica Habe kertoo avoimesti siitä, millaista on elää ilman vauvaa vartalossa, joka muistuttaa joka päivä raskaasta menetyksestä. Nainen jakoi Instagramissa kuvan vartalostaan auttaakseen kaikkia samanlaisten ajatusten kanssa kamppailevia. Hänen oma lapsensa kuoli kohtuun kuuden kuukauden ikäisenä. 

– Painonnousu raskauden aikana aiheuttaa paljon tunteita. Painoni nousi seitsemän kiloa kuuden kuukauden aikana. Ja sitten kaiken jälkeen, lihoin kaksi kiloa lisää. Olen nyt 9 kiloa painavampi, kaksi vaatekokoa suurempi kuin ennen raskautta, enkä ole sinut vartaloni kanssa, Habe kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vauva antaisi muutokset anteeksi

Habe vertaa hänen nykyistä vartaloaan ensimmäiseen raskauteensa. Naisen mukaan silloinen painonnousu oli helpompi hyväksyä, sillä se kaikki tapahtui lapsen vuoksi. Tällä kertaa kaikki on paljon vaikeampaa. Habe uskookin, ettei tuntisi niin suurta ahdistusta, jos hänen pienokaisensa olisi nyt täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jokainen päivä, kun puen vaatteet päälleni, ne ovat tiukat. Jokainen päivä muistan, että kasvatin vauvaa sisälläni kuuden kuukauden ajan, ja sitten hän kuoli. Se on todella pysyvä muistutus, äiti kertoo tuntemuksistaan. 

Tehdäkseen elämästään helpompaa Habe on ryhtynyt pudottamaan painoaan. Sekaisin oleva hormonitoiminta tekee siitä kuitenkin tällä hetkellä astetta haastavampaa. Hän kertoo haluavansa katsoa taas itseään peilistä ilman, että se satuttaa hänen sisintään. 

Lähde: Goodtoknow

***

6:35


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.