Mainos

Äiti nukkui sikeästi vieressä: Sankarikoira pelasti hengenvaarassa olleen lapsen

"Tämä on kuva uskollisuudesta, rakkaudesta ja sitkeydestä." Äiti jakoi koskettavan tarinan tapahtuneesta, joka pelasti hänen poikansa hengen. 

Harva tavallinen ihminen tiedostaa, kuinka vaarallinen sairaus diabetes voi oikein olla. Juuri tästä syystä johtuen äiti Dorrie Nuttall julkaisi viime keväänä Facebookissa päivityksen, jonka hän toivoo avaavan ihmisten silmiä tätä hengenvaarallista sairautta kohtaan.

– Tämä voi näyttää kuvalta nukkuvasta pojasta ja koirasta, mutta tämä hetki on paljon enemmän, äiti kirjoittaa.

Nuttall kertoo, että vain viisi minuuttia ennen kuvan ottamista koko perhe oli syvässä unessa. Kukaan ei mitannut verensokeria tai uhrannut ajatustakaan diabetekselle. Diabetes on kuitenkin sairaus, joka voi saada yliotteen hyvinkin nopeasti.

Kuka tietää, mihin yöllinen tilanne olisi voinut johtaa ilman perheen tarkkaavaista Jedi-koiraa. 

Koira saattoi pelastaa pojan hengen 

Nuttall kertoo, että perheen koira yritti herättää häntä keskellä yötä useampaan otteseen. Kun koira ei komenteluista huolimatta luovuttanut, unenpöpperöstä herännyt äiti ymmärsi, että koira yritti viestittää hänelle jotain. Äidin herättyä koira makasi hievahtamatta Luke-pojan vieressä, eikä suostunut liikkumaan paikoiltaan.

Tilanteen ja ajatustensa selkiydyttyä äiti mittasi pojan verensokerin ja järkyttyi saamastaan tuloksesta. Luku 57 oli todella alhainen vatsataudista toipuvalle pojalle.

– Luke makasi vieressäni, vain muutaman kymmenen senttimetrin päässä minusta. Ilman Jediä minulla ei olisi ollut aavistustakaan siitä, että hän oli siirtynyt pois turvalliselta alueelta, äiti kertoo yöllisestä tilanteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoo, että he tarkastavat pojan verensokerin joka ilta ja joka yö. Heillä on monitoreja ja he ovat kouluttaneet koiransa havaitsemaan verensokerin muutokset, sillä ykköstyypin diabetes voi romahduttaa elämän hyvinkin nopeasti. Tällä kertaa koira oli se, joka pelasti heidän pienen poikansa elämän.

– Tämä on kuva uskollisuudesta, rakkaudesta ja sitkeydestä. Muistutus siitä, että emme anna diabeteksen voittaa, että emme anna koskaan periksi ja aiomme taistella lapsemme puolesta.

Äiti kertoo kaikille epäilijöille, että hän oli antanut pojalle jo glukoositabletin ennen kuvan ottamista. Vaikka tilanne oli vakava, hän halusi ottaa kuvan jakaakseen tarinan tapahtuneesta, joka on tuttu miljoonille ihmisille. 

– Useimmat ihmiset eivät tiedä, että näemme päivittäin useita nousuja ja laskuja riippumatta siitä, kuinka kovaa työskentelemme tai kuinka tarkkoja olemme. Ei ole helppoa yrittää olla haima.

Hän kertoo poikansa saaneen pienen elämänsä aikana tuhansia pistoja, ja tulee saamaan niitä myös koko loppuelämänsä. Nuttell toivoo, että ihmisten tietoisuus tätä salakavalaa ja vaativaa sairautta kohtaan lisääntyisi.

Uusi mittauslaite helpottaa diabeetikoiden elämää. 


Lähde: Faithit 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.