Mainos

Äiti kertoo ”säästäneensä tuhansia” imettämällä 5-vuotiasta tytärtään – aviomies ei ole asiasta innoissaan

Viisivuotiasta tytärtään edelleen imettävä äiti aikoo jatkaa rintaruokintaa niin kauan, kun tyttö vain itse haluaa. 

Bloggarinakin tunnettu 29-vuotias Sophie Mei Lan imettää edelleen molempia tyttäriään, viisivuotiasta Jasminea ja kaksivuotiasta Ariannaa. Hän kertoo nukkuvansa yöt aviomiehensä sijaan lastensa vieressä. Tämän ansiosta yölliset imetykset sujuvat kätevästi. 

Äiti kertoo joutuvansa usein tuijotusten kohteeksi imettäessään julkisella paikalla, mutta tästä huolimatta Sophie ei koe siinä olevan mitään väärää – päinvastoin. Se on äidin mukaan täysin luonnollinen asia, josta on hyötyä myös rahallisesti.

– Rintamaito on ravitsevaa, rauhoittavaa ja ilmaista. Minun on täytynyt säästää vuosien aikana tuhansia puntia, Sophie kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lisäksi äiti uskoo, että imetys on vahvistanut hänen ja ensi vuonna koulunsa aloittavan Jasminen välistä sidettä. Iästään huolimatta Jasmine ei ole äidin mukaan osoittanut merkkejä siitä, että hän haluaisi luopua äitinsä rinnan imemisestä.

Lue myös suomalaisäidin aiheeseen liittyvä kirjoitus: Kolumni: Minua imetettiin viisivuotiaaksi – aion tarjota samaa omille lapsilleni

Äiti uskoo rautahampaiden puhkeamisen olevan hetki, jollain tytär vieroittautuu rinnasta luonnostaan. Sitä ennen rintaruokinnan luopumisen kanssa ei ole mikään kiire. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka Sophie itse uskoo imettämisestä olevan vain ja ainoastaan hyötyä, hänen aviomiehensä Chris ei ole asiasta täysin samaa mieltä, ja äiti kertookin imettämisen olevan aihe, joka aiheuttaa avioparin välillä ristiriitoja. Vaikka molemmat vanhemmat tietävät äidinmaidon olevan yksi terveellisimmistä asioista maailmassa, Chris toivoo vaimonsa luopuvan imettämisestä sen raskauteen ja väsyttävyyteen vedoten.

Lähde: TheSun 

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.