Äiti julkaisi kuvan perheen yhteisestä kylpyhetkestä – sai aikaan someraivon

Eräs äiti on joutunut kritiikin kohteeksi julkaistuaan kuvan, jossa hän kylpee yhdessä 9- ja 5-vuotiaiden poikiensa kanssa.

Kahden lapsen äiti Stacey Solomon on saanut kuulla toimivansa väärin monella tapaa sen jälkeen, kun kuva heidän perheensä yhteisestä kylpyhetkestä alkoi levitä sosiaalisessa mediassa.

– Eikö äitinä oleminen olekin parasta maailmassa? Vaikka he ampuvatkin kasvoihisi vesipistoolilla, äiti kirjoitti jakamansa kuvan yhteydessä.

Mielensäpahoittajat ovat ryhtyneet kritisoimaan äitiä etenkin siitä, että ainakaan kuvan perusteella hän ei näytä opettavan lapsilleen rajoja ja yksityisyyttä. Etenkin yhdeksänvuotiaan pojan mukana olo on herättänyt paljon keskustelua siitä, onko yhteinen kylpyhetki täysin normaalia vai ei. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Nuo pojat ovat liian vanhoja ottamaan kylpyjä kanssasi, etenkin vanhempi, joka on juuri siinä iässä, jossa pojat ovat luonnollisesti ujoja vartalonsa kanssa, eräs kommentoija toteaa ja kuvailee äidin toimintaa sairaaksi.

"Se on tärkeä osa jokapäiväisiä rutiinejamme"

Ilkeät kommentit eivät saaneet naista lannistumaan, päinvastoin. Brittiläisessä Loose Woman -ohjelmassa vieraillut Solomon päätti antaa kritisoijilleen takaisin vähintäänkin samalla mitalla. Ohjelmassa vierailleen äidin mukaan yhteinen kylpyhetki on heidän perheessään täysin normaalia, sanoivatpa muut mitä hyvänsä.

– Se on melkein sama kuin illallisen syöminen, sänkyyn meneminen ja iltasadun lukeminen. Kylvyn ottaminen on meille tapa kommunikoida ja olla yhdessä, ja se on tärkeä osa jokapäiväisiä rutiinejamme, Solomon selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Selittelyn lisäksi Solomon on osoitellut takaisin vanhempia, joiden mielestä hänen kasvatustavassaan olisi jotain vikaa. 

– Uskon, että jokainen joka kauhistuu ajatuksesta, että vanhemmat jakavat kylvyn heidän lastensa kanssa, on ongelma, Solomon kiteyttää.

LUE MYÖS SUOMALAISEN PSYKOLOGIN VASTAUS KYSYMYKSEEN: Minkä ikäisen lapsen kanssa vanhempi voi vielä saunoa alasti?

Lähde: Popsugar

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja