Mainos

Äiti ja 6-vuotias tytär voittivat syövän: "Ensimmäistä kertaa vuosiin en ole huolissani mistään"

Äiti sairastui syöpään pian tyttärensä rankkojen syöpähoitojen päätyttyä. Diagnoosien ansiosta äiti kertoo katsovansa maailmaa täysin uusin silmin. 

Äiti A. J. Robinson Brownin kuusivuotiaalle Finley tyttärelle diagnosoitiin munuaissyöpä viime kesänä. Pikkutyttö kävi läpi rankan taistelun, mutta parani hyvän hoidon ansiosta nopeasti. Joulukuussa tyttö kävi läpi viimeisen kemoterapian ja sai terveen paperit. 

Syöpätaistelut eivät kuitenkaan jättäneet Brownin perhettä rauhaan, sillä perheen äidille diagnosoitiin melanooma huhtikuussa, vain alle vuosi tyttären sairastumisen jälkeen. Rohkea äiti ei kuitenkaan antanut taudin musertaa hänen elämäntahtoaan.

– Vuosi sitten olisin ehkä säälinyt itseäni tuntiessani kipua. On kuitenkin paljon helpompi kokea tämä itse, kun on nähnyt oman lapsensa taistelevan samojen kipujen kanssa. Fyysinen kipu on paljon helpompi käydä läpi kuin henkinen tuska, Brown kertoo.

"Syöpä, olet antanut minulle suurimman lahjan"

Brown kertoo olevansa ylpeä neljä- ja kuusivuotiaista lapsistaan, jotka ovat olleet rohkeita ja itsenäisiä silloin, kun äiti ei ole jaksanut huolehtia heistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leikkauksen jälkeen äiti julkaisikin Facebookissa koskettavan kirjoituksen, jossa kiittää sairauksia kaikista niistä ihanista asioista, joita ne ovat tuoneet mukanaan.

– Syöpä, olet antanut minulle suurimman lahjan. Olet antanut lasteni loistaa. Olet antanut minulle aikaa maata hiljaa ja tuntea ylpeyttä aviomiehestäni, joka on pitkien työpäivien jälkeen siivonnut ja laittanut ruokaa.

Brown kertoo arvostavansa nykyisin jokaista hetkeä rakkaidensa kanssa, sillä koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

– Ensimmäistä kertaa vuosiin en ole huolissani mistään. En ole huolissani siitä, että syöpä palaa, en ole huolissani töistä tai fyysisestä kunnostani.

Syöpä opetti kahden pienen lapsen äitiä katsomaan maailmaa täysin uusin silmin. 

Lähde: Parenting

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.