"Äiti, en syönyt yksin" – yksinäisen pojan koskettavat uutiset saivat äidin kiittelemään opiskelijanuoria

9:31

Amerikkalaisäiti jakaa kiitoksensa opiskelijoille, jotka katkaisivat hänen poikansa yksinäisyyden kierteen ja tulivat tämän seuraksi ruokalassa, kertoo FoxNews.

Miten puuttua kiusaamiseen? Katso yllä oleva video!

Neljän vuoden ajan Kay Kirby on joka päivä lähettänyt pojalleen Andrew'lle viestin lounasaikaan kysyen, istuiko tämä kenenkään kanssa. Joka ikinen päivä poika vastasi, että hän istui yksin.

– Se on ollut muuttumatonta vuosien ajan. Hän on istunut yksin ja se on aina vaivannut minua ja miestäni. Pystyn kuvittelemaan hänet istumassa yksin. Vuosien aikana hänen kanssaan on istunut hallintohenkilökuntaa, mutta ei koskaan hänen ikäisiään, äiti selittää FoxNewsille.

Kay kertoo, että Andrew on todellisuudessa adoptiolapsi, jonka biologinen äiti oli huumeiden käyttäjä. Poika sairastaa lisäksi neurofibroomaa, harvinaista sairautta, joka altistaa aivo- ja selkäydinkasvaimille.

– Hänellä on ollut monia haasteita. Hän on fiksu, mutta hän on vain erilainen, Kay kertoo.

"Äiti, en syönyt yksin"

20. elokuuta oli kuitenkin Andrew'n lukion kolmannen opiskeluvuoden ensimmäinen päivä. Kun äiti lähetti pojalleen saman tutun viestin lounasseurasta, hän ei saanut – yllätyksekseen – ollenkaan vastausta.

Tuntien päästä äiti meni hakemaan poikansa ja syy kävi heti ilmi.

– Äiti, en syönyt yksin, poika huudahti hypättyään äidin kyytiin.

Andrew kertoi istuneensa yksin syömässä lounasta, kun neljä oppilaskunnan jäsentä lähestyi häntä ja kysyi, saisiko hänen seuraansa istua. Poika suostui välittömästi. Samaan pöytään koottiin myös muita yksin istuvia ruokalasta.

"He eivät pelänneet olla ystäviä"

Äiti jakoi kiitoksensa näille opiskelijoille myös Facebookissa, jossa julkaisu on kerännyt yli 17 000 reaktiota ja lähes viisituhatta jakoa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusimme vain sanoa olevamme kiitollisia heille, etteivät he pelänneet olla ystäviä. Itkin, kun minun täytyi jättää hänet kouluun. Se antaa minulle mielenrauhaa ja auttaa minua äitinä [nähdä hänet ystävien kanssa].

Nyt äiti kertoo, että hänen poikansa istuu säännöllisesti samassa porukassa lounaalla, ja hän meni jopa heidän kanssaan elokuviin viime lauantaina.

– Tämä on antanut hänelle itsevarmuutta. Hän haluaa nyt mennä kouluun, äiti sanoo.

Lähteet: FoxNews, Huffington Post, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja