Mainos

Aistikkaana korsetissa

Vielä sata vuotta sitten korsetti oli naisen jokapäiväinen asuste, jonka tarkoituksena oli muovata vartaloa haluttuun suuntaan. Nykyään korsetti tai korseletti puetaan päälle erityisiin tilaisuuksiin – korsetti on arjen luksusta.

Korsetilla tarkoitetaan naisen alusvaatetta, jolla on kehoa muokkaava vaikutus. Korseletti on puolestaan korsetilta näyttävä vaate, jonka päätarkoitus on näyttää kauniilta ja seksikkäältä. Korseletilla ei siis muokata kehoa kuten korsetilla.

Aistikasta korsettia ei ole enää vuosikymmeniin käytetty päivittäin vaatteiden alla, mutta alusvaate on silti säilyttänyt viehätysvoimansa korseletin muodossa.

Hurmaa mustalla

Musta on alusvaatteissa aina toimiva valinta. Klassinen rintaliivi-korseletti ihastuttaa erityisesti sukkanauhojen kanssa. Astetta rohkeampi valinta on nahasta valmistettu korseletti. Alkuperäisissä korseteissa nyörit olivat kiristysmenetelmä, mutta korseleteissa nyörejä käytetään koristeyksityiskohtina.

Pastellivärit sopivat romantikolle

Korseleteista löytyy valinnanvaraa myös hempeiden värien ystäville. Pinkki ja liila väri saattaisivat sopia myös morsiamelle. Sukkanauhojen ja alushousujen ei tarvitse olla samaa väriä korseletin kanssa, vaan erilaisia väriyhdistelmiä voi kokeilla rohkeasti. Pastellivärit näyttävät kauniilta erityisesti ruskettunutta ihoa vasten.

Kuin pin up -tyttö

Myös aitoja korsetteja on edelleen saatavilla. Vartaloa muokkaavalla korsetilla voi luoda kapean uuman ja muhkeammat muodot. Korsettia ei saa kuitenkaan kiristää liian tiukaksi: korsetin ei kuulu sattua. Kapean uuman lisäksi korsetilla saa aikaan hyvän ryhdin.

Verkkosukilla rohkea yhdistelmä

Kokonaisuudesta saa hyvin seksikkään pukemalla korsetin seuraksi verkkosukkahousut. Tällainen yhdistelmä sopinee kuitenkin vain makuuhuoneen ilostuttajaksi.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.