Aikuisviihdetähti matkii ronskisti Mariah Careyta – katso kuvat!

Ei, hän ei ole laulaja Mariah Carey, vaan aikuisviihdetähti Mary Carey. Nimet ovat lähes samanlaiset, samoin myös kasvonpiirteet ja tyylitajukin.

Aikuisviihdenäyttelijä Mary Carey, 31, bongattiin lentokentällä matkalla kohti aurinkoista Miamia. Nimisotaa laulaja Mariah Careyn, 41, kanssa kiivasti käynyt tähti oli pukeutunut kauttaaltaan pinkkiin ja pehmoiseen veluuriasuun, joka lienee matkaa ajatellen mukava asuvalinta, mutta edustustehtäviä varten järin sopimaton. Pehmeissä töppösissä käyskentelevä ja isoilla aurinkolaseilla kasvonsa peittänyt tähti saapui lentokentälle diivan elkein.

Diivasta puheen ollen: myös Mariah Carey on viehkoutunut pehmeisiin väreihin, kuten vaaleanpunaiseen ja siniseen. Yhdennäköisyys naisten välillä onkin lähes käsin kosketeltava aina asunvalinnoista kasvonpiirteisiin.

Suomessakin vieraillut aikuisviihdetähti valitsi Mary Careyn taitelijanimekseen vuonna 2002. Tämä on ollut oikein ovela veto: nimi on niin usein sekoitettu Mariah Careyhyn, että yli 80 aikuisviihde-elokuvaa tehnyt tähti on päässyt parrasvaloihin nimensä siivellä.

Mitä mieltä olet: matkiiko Mary Carey laulaja Mariah Careyn tyyliä?MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja