Mainos

Aikuisen pariskunnan kattohuoneisto

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva koti on ullakkoon rakennettu unelma. Parvekkeen mielenkiintoista kattomaisemaa pehmentää sinivalkoinen ruukkupuutarha. Sisälläkin on pieni sininen pilkistys. Television ja muut laitteet on piilotettu korean arkun uumeniin.

Vastahankitussa asunnossa aivan kaikki ei ollut oman maun mukaista. Pieni wc muokattiin itselle paremmin sopivaksi turkoosin maton avulla. Samanlaiset matot johtavat kylpyhuoneeseen, joka laatoitettiin kokonaan uudelleen. Kapeat saumat valkoisessa laatoituksessa antavat ylellisen vaikutelman. Pähkinäpuun tummat sävyt luovat mukavan kontrastin. Laattapisteen matala allas on linjakas ja tyylikäs. Vesi valuu kauniin pehmeästi suuresta suihkusta.

Makuuhuoneessa odottaa yllätys! Aluksi vaaleaa ja valoisaa, pikku ripaus rouvan lempiväriä turkoosia ja sitten upeaa dramaattista mustaa.

"Musta antaa luonnetta ja ryhtiä koko huoneistolle", sanoo Pirkko-Liisa Topelius, joka on ollut asiantuntijana koko kodin sisustuksen suunnittelussa.

Olohuonetta piristää Kalevi Liskin aurinkoinen maalaus. Valoisan huoneiston valkoisuus on huikaiseva, mutta lähes mustaksi petsattu merbau-lattia antaa sille tarvittavaa voimaa.

Keittiön kaapit teetettiin puusepällä ja pisteeksi iin päälle sijoitettiin Cobellon ruokailuryhmä ja huikean ihana Patricia Urquiolan ja Eliana Gerotton Caboche-valaisin.

(T.i.l.a. 23.5.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.