Äidin karmaiseva lahja 7-vuotiaalle tyttärelle: Rasvaimu!

"Ihmisbarbiena" tunnettu äiti Sarah Burge antoi pienelle tyttärelleen kyseenalaisen lahjan. Tytär kuitenkin vakuutti olevansa lahjasta innoissaan.

Viime vuonna Poppy Burge sai äidiltään syntymäpäivälahjaksi lahjakortin rintojen suurennusleikkaukseen. Tänä jouluna 7-vuotias tyttö sai toisen karmaisevan lahjan. Kirurgisiin toimenpiteisiin koukkuun jäänyt äiti nimittäin antoi hänelle noin 8400 euron arvoisen lahjakortin rasvaimuun. Sarah Burge, 51-vuotias "ihmisbarbiena" tunnettu äiti ajatteli sen tulevan vielä tarpeeseen.

– Laitoin lahjakortin hänen joulusukkaansa, ei siinä ole mitään pahaa. Hän kyselee minulta kauneusleikkauksista jatkuvasti. Hän haluaa näyttää hyvältä ja rasvaimu on yksi niistä toimenpiteistä, joille on aina käyttöä. Sijoitan hänen tulevaisuuteensa näillä lahjakorteilla – kuin säästäisin rahaa hänen opiskeluunsa, äiti kertoo.

Neiti Burge itse on käyttänyt yli 600 000 euroa omiin kirurgisiin paranteluihinsa. Hän on päättänyt tehdä tyttärestään glamourmallin.

"Poppy voi suurennuttaa rintansa 16-vuotiaana"

Otsikoihin Burge pääsi ensimmäisen kerran vuonna 2010, kun hän tunnusti opettaneensa kuusivuotiaalle tyttärelleen tankotanssia. Sen jälkeen he ovatkin olleet mediassa lukuisia kertoja toinen toistaan vääristyneemmistä syistä. Näin nainen perusteli lahjakorttia rintojen suurennusleikkaukseen, jonka hän antoi tyttärelleen 6-vuotissyntymäpäivänä:

– Poppy aneli minulta rintojen suurennusleikkausta, joten annoin hänelle lahjakortin, jonka hän voi käyttää kun on täyttänyt 16 ja se on laillista. Jos hänelle on kehittynyt siihen mennessä luonnollisesti isot rinnat, hän voi korjailla lahjakortilla jotain muuta.

Lahjakortti oli osa 14 000 euron arvoisia "eksoottisia hemmottelujuhlia", jotka äiti järjesti Poppyn syntymäpäiviä varten. Meikattu ja hiustenpidennykset laitattanut tytär ja hänen seitsemän ystäväänsä saivat juhlissa manikyyrejä, pedikyyrejä ja muodonmuutoksia. He pukeutuivat juhlavasti ja joivat leikkishampanjaa pinkissä hemmottelubussissa.

– Poppy ei ole kiinnostunut pomppulinnoista, joten päätin järjestää jotain vähän aikuisempaa, äiti perusteli.

Tytär on vastaanottanut myös muita kalliita lahjoja, kuten oman tietokoneen ja matkalahjakortin.

– Halusin uuden tietokoneen, loman ja lahjakortin leikkaukseen. Unelmani toteutuivat, kun sain ne kaikki. Kaikki ystäväni olivat kateellisia. Tuskin maltan odottaa, että saan olla kuin äiti isoine rintoineen. Ne ovat nätit, Poppy kertoo.

Kuvien henkilöt eivät liity juttuun.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja