Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Ahvenpannu 7.12.1999

Julkaistu 29.05.2001 13:57

toim.Kati Nappa

4 ahventa (n.1 kg)
tilkka öljyä tai nokare voita
1 sipuli tai pätkä purjoa
1 rasia herkkusieniä
tilliä ja/tai persiljaa
(tuoretta, kuivattua tai pakastettua)
2-3 rkl sitruunamehua
valkopippuria myllystä
ripaus suolaa
n.2 dl kalalientä tai vettä
2-3 rkl ruokakermaa

Leikkaa ahvenista selkäeväät saksilla. Leikkaa saksilla selkärangan molemmin puolin nahkaan viillot. Työnnä peukalolla nahka irti molemmilta puolilta. Katkaise niska saksilla ja kiskaise lihaosa irti. Poista sisälmykset ja huuhdo kala nopeasti vatsasta.
Sipaise paistokasarin pohja öljyllä tai voilla. Lisää sipulisilppu ja osa tillistä ja persiljasta. Nosta kalat päälle. Lisää herkkusienet, loput mausteet ja sitruunamehu.
Kaada päälle kiehuva kalaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä 8-10 min. Lisää joukkoon loppuvaiheessa vähän ruokakermaa ja tarjolle tuotaessa tilliä. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita ja ruisleipää.

Lisää aiheesta:

Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erotSyötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstäLöytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässäShein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä Ranskassa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • 06:38
    Sydänterveys

    Syötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstä

  • Eilen18:55
    Videopelit

    Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"

  • Eilen17:31
    Leivonta

    Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!

  • Eilen16:07
    Ruoka

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä