Ahvenenmätilettuset

Toivo lähetti meille oman versionsa ahvenenmätiblineistä muiden makuja-sivujen lukijoiden kokeiltavaksi.

Ahvenenmätiblinit

8-10 ahvenen mätimoukkua
1,5 dl maitoa
1 rkl öljyä
1 muna
1/2 tl valkopippuria
3/4 vehnäjauhoja
sitruunamelissaa
nippu ruohosipulia
1 tl suolaa

Sekoita puhdistetut mädit, muna, maito ja öljy sauvasekoittimella. Lisää suola ja mausteet sekä silputtu ruohosipuli ja vehnäjauhot, sekoita. Anna hetken vetäytyä.

Paista ohukaispannussa paksumpia ohukaisia. Tippa öljyä paistamiseen.

Toivo kehuu ruokaa helpoksi, nopeaksi ja ruokaisaksi, joka maistuu myös kylmänä. Hän tarjoaa lettusia salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kiitos Toivolle reseptistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja