Ahvenenmätilettuset

Julkaistu 06.05.2002 17:40

Toivo lähetti meille oman versionsa ahvenenmätiblineistä muiden makuja-sivujen lukijoiden kokeiltavaksi.

sipulit ja ruohosipuli sinisellä taustallasipulit ja ruohosipuli sinisellä taustallaCopyright Alma Media Oyj 2000, Copyright

Ahvenenmätiblinit

8-10 ahvenen mätimoukkua
1,5 dl maitoa
1 rkl öljyä
1 muna
1/2 tl valkopippuria
3/4 vehnäjauhoja
sitruunamelissaa
nippu ruohosipulia
1 tl suolaa

Sekoita puhdistetut mädit, muna, maito ja öljy sauvasekoittimella. Lisää suola ja mausteet sekä silputtu ruohosipuli ja vehnäjauhot, sekoita. Anna hetken vetäytyä.

Paista ohukaispannussa paksumpia ohukaisia. Tippa öljyä paistamiseen.

Toivo kehuu ruokaa helpoksi, nopeaksi ja ruokaisaksi, joka maistuu myös kylmänä. Hän tarjoaa lettusia salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kiitos Toivolle reseptistä!

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle