Ahdistaako syksy? Harkitse hierontaa!

Huomio kiinnittyy helposti pimenevinä syksyinä omaan oloon. Jumiutuneiden lihasten kanssa on turha jäädä painimaan, sillä apu saattaa löytyä hyvinkin läheltä.

Syksyn pimetessä mieli painuu usein helposti maahan ja kroppakin on koetuksella. Hieronta voi olla kaivattu lääke jumiutuneiden lihasten vetreyttämiseksi.

Varaa rohkeasti aika

Mikäli tuntuu siltä, että apu jumiutuneen olon helpottamiseksi voisi löytyä hierojasta, älä arkaile ottaa yhteyttä asiantuntijaan. Hieroja löytää ammattilaisena kipukohtasi nopeasti ja voi olla pitkäaikaisempikin ratkaisu jumiutuneiden lihasten kanssa eloa helpottamaan.

Oma kulta hierojaksi

Pyydä omaa kumppaniasi hieromaan niskasi ja selkäsi. Mikäs olisikaan sen romanttisempaa kuin rentouttava hetki oman kullan kourissa?

Jos kumppanisi ei heti innostu ajatuksesta, lupaa hänelle vastapalvelukseksi oma hieronta. Huomaa, että puolenkin tunnin hieronnan jälkeen olo on usein niin raukea, että hierojaksi kannattaa lupautua vasta seuraavaksi päiväksi.

Kokeile erikoisempaa hierontaa

Tarjolla on tänä päivänä paljon erilaisia hierontoja. Esimerkiksi yksinomaan kasvoille tehdään nykyään mitä erikoisimpia rentouttavia ja virkistäviä hierontoja, joita voi löytää pienellä taustatyöllä edulliseenkin hintaan. Mikäli perinteinen hieronta arveluttaa, kokeile jotain aivan uutta!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja