Ahdistaako arki? Hanki uusi ja erikoinen lisätyö

Jos arki ahdistaa ja kaipaat pientä lisätuloa, voi erikoisen lisätyön hankkiminen olla vakavasti varteenotettava vaihtoehto. Etenkin jos kyseessä on salashoppailijan tai joulupukin tuuraajan virka.

Osa-aikatyöstä saa mukavasti lisätuloa, mutta se voi tuoda myös lisäarvoa elämään. Työvoimatoimiston ilmoituksista löytyy perinteisten työpaikkailmoitusten lisäksi hieman erikoisempia vaihtoehtoja, jotka käyvät jopa harrastuksesta.

Työvoimatoimiston työpaikkailmoituksen mukaan maailman lahjakkain työnantaja etsii työntekijöitä – kyseessä on tietenkin joulupukki, jolle haetaan tuuraajia joulusesongiksi. Hyvän kielitaidon lisäksi vaatimuksena on, että on ollut "kilttinä koko vuoden"

Myös salashoppaajia, eli mystery shoppaajia, etsitään jatkuvasti. Heidän tarkoituksenaan on kirjaimellisesti viettää aikaa ostoksilla, eli asioida myymälöissä, ravintoloissa ja pankeissa palvelua tarkkaillen. Tulosten pohjalta kehitetään yritysten palvelua, viihtyisyyttä ja koulutetaan henkilökuntaa tarvittavasti. Palkkaus on hieman erikoista laatua, sillä työnantaja korvaa tehdyt ostokset kiitokseksi työpanoksesta.

Elokuvakoneenkäyttäjältä vaaditaan luotettavuutta, tarkkuutta ja vastuullisuutta, mutta silti se voi olla innokkaan leffojen ystävän unelma – saat katsella elokuvia hyvin perustein ja hyvällä omallatunnolla, sinullehan maksetaan siitä!

Mikäli haluat saada harrastuksestasi rahaa, voit kokeilla työtä muun muassa koiran ulkoiluttajana, zumba-ohjaajana, tanssiryhmän jäsenenä, ruoka- ja asiakaspalvelukouluttajana ja uimahallin valvojana.

Lähde: Työvoimatoimisto

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja