Aftonbladet: Ruotsin vauvasieppauksesta epäilty nainen on poliisin vanha tuttu

Vauva katosi esikoulun pihalta – poliisilla jättioperaatio 0:24
Vauva katosi esikoulun pihalta Göteborgissa.

Ruotsissa poliisi on ottanut kiinni 39-vuotiaan naisen, jonka uskotaan liittyvän puolivuotiaan vauvan katoamiseen Göteborgissa. Nainen on poliisin vanha tuttu, kertoo Aftonbladet.

Nainen otettiin kiinni pian sen jälkeen, kun esikoulun pihalta kadonnut lapsi löydettiin kaupan edustalta noin seitsemän kilometrin päästä katoamispaikasta. Lapsi ehti olla kateissa noin kahden tunnin ajan, mutta hänet löydettiin hyvässä kunnossa.

Aftonbladetin mukaan lapsen sieppauksesta epäilty 39-vuotias nainen on tuomittu aiemmin useampaan otteeseen muun muassa myymälävarkauksista ja huumausainerikoksista.

Sylki ja veti hiuksista

Nainen on myös ollut osallisena väkivaltaisessa välikohtauksessa poliisien kanssa. Naisen kerrotaan vetäneen kahta naispoliisia hiuksista ja sylkeneen näiden päälle noin kaksi vuotta sitten.

Muutamaa vuotta aiemmin naisen epäiltiin varastaneen lääkkeitä vanhukselta. Tuolloin hoivatyössä ollut nainen kuitenkin vapautettiin syytteistä.

Ruotsin poliisi selvittää nyt, mikä naisen osuus on Göteborgissa kadonneen lapsen tapauksessa.

Mittaviin etsintätoimiin johtanut katoamistapaus tuli viranomaisten tietoon, kun lapsen äiti ilmoitti asiasta. Puolivuotias oli kadonnut, kun nainen oli ollut hakemassa toista lastaan esikoulusta ja jättänyt vauvan vaunuihinsa esikoulun ulkopuolelle. 

Lue myös:

    Uusimmat