Adelella kovat vaatimukset: Haluan, että kihlasormukseni näkee avaruudesta saakka!

Laulaja Adelella on hurjat vaatimukset tulevan kihlasormuksensa suhteen. Laulajatar toivoo vasempaan nimettömäänsä sormusta, jonka näkee avaruuteen saakka.

Laulaja Adele, 23, paljasti hurjat vaatimuksensa tulevalle kihlasormukselleen.

Adele tapailee parhaillaan Simon Koneckia. Pariskunnan on huhuttu jo avioituvan.

– Haluan sellaisen (sormuksen), jonka näkee avaruudesta saakka, Adele hymyili.

Adele onkin bongattu useista eri gaaloista näyttävä sormus vasemmassa nimettömässään, mutta laulaja on vakuutellut sormuksen olevan pelkkä asuste. Vinkkinä tulevalle aviomiehelle laulajatar on saanut paljon huomiota näyttäytyessään sormus nimettömässään.

Pariskunnan on huhuttu haaveilevan häistä Las Vegasissa. Sisäpiiristä vuotaneiden tietojen mukaan pariskunta suunnittelee häitä pidettävän pienellä ja tiiviillä porukalla, johon kuuluvat vain kaksikon läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet. Tietojen mukaan pariskunta suunnittelee lähtevänsä häämatkalle Memphisiin.

Adele on tunnetusti suurien tunteiden nainen. Laulajattaren kirjoittamissa kappaleissa käsitellään vahvasti aiempia parisuhteita. Hurjan suosion saavuttaneen Someone Like You -kappaleen kirjoittaminen oli Adelen tapa päästä yli sydänsuruista.

– Kirjoitin kappaleen, jotta oloni paranisi. Yritin vakuutella itselleni, että tapaan vielä jonkun ja tulen jälleen onnelliseksi, Adele muistelee.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Music-News

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja