Aaron, 31, kehitti omalaatuisen deittisovelluksen – muilta miehiltä pääsy kielletty: "Jos elämä antaa sinulle sitruunoita..."

4:11
Videolla lapset kantavat neuvoja treffeille.

Mies kyllästyi siihen, että hänen profiilinsa ei tullut tarpeeksi esille muissa nettideittipalveluissa, kertoo muun muassa New York Post -sivusto.

Yhdysvaltain Pohjois-Carolinassa Aaron Smith kehitti Singularity-deittisovelluksen, jossa naiset voivat treffailla ainoastaan häntä. Muilta miehiltä on sovellukseen pääsy kielletty.

Kehitti sovelluksen ystävänsä kanssa

31-vuotias Aaron kehitti omalaatuisen treffisovelluksen ohjelmistosuunnittelijana työskentelevän ystävänsä Scott McDowellin kanssa.

– Muiden deittisovelluksen suurin ongelma on se, että kasvoni eivät näy niissä kunnolla, hän kertoi WFMY News 2 -sivustolle.

Tarjoaa Scottia yhä uudelleen

Jos sovelluksessa ohittaa yhden Aaronin profiilikuvan, se tarjoaa seuraavaksi toista kuvaa hänestä. 

– Jos elämä antaa sinulle sitruunoita, tee niistä ensin mehua, mies perusteli keksintöään. 

– Varmista sen jälkeen, että kukaan toinen ei voi tuottaa tai jakaa omaa limonadiaan.

Aaron teki sovellukselle promovideon YouTubeen. Sovelluksen tapaan myös video on tehty huumoritarkoituksessa, joten sitä ei kannata ottaa liian vakavasti.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.