99-vuotias golfari löi hämmästyttävän hole-in-onen, mutta rikkoi samalla räikeästi lajietikettiä – pelikaverit kiroilivat

Australilainen Hugh Brown koki hiljattain massiivisen yllätyksen golfkentällä, kun hän onnistui hole-in-onessa peräti 61 vuoden tauon jälkeen. 

Se, että 99-vuotias Brown kiertää edelleen golfkenttää, on jo itsessään hatunnoston arvoinen suoritus, mutta hole-in-one noin 140-metrisellä par 3- väylällä on jo kerrassaan hämmästyttävä temppu. 

Brown onnistui golfareiden unelmoimassa lyönnissä kotikentällään Indooroopilly Golf Clubilla. 

Kaikki ei kuitenkaan sujunut kuin oppikirjassa. Brown nimittäin löi avauksensa viheriölle, kun edellinen ryhmä oli vielä pelaamassa samaa väylää. 

– Olin puttaamassa, ja olimme kaikki tässä (viheriöllä). Hänen ei olisi pitänyt vielä lyödä, Brownia edeltäneessä ryhmässä pelannut John kertasi kiroillen takaa tulleen pelikaverin pallon rullaamista reikään.  

Brown ei uskonut pallon lentävän viheriölle saakka. Hän rikkoi räikeästi golfetikettiä, sillä edellinen ryhmä pitää aina odottaa pois lyönnin alta. 

– Ajattelin, että "voi hitsi, he ovat vihaisia, koska löin pallon heidän jaloilleen", Brown muisteli naureskellen. 

Alla olevalla videolla Hugh Brownin kommentteja ihmetempustaan. 

Brownin, joka on vain kahden kuukauden päässä 100-vuotissynttäreistään, uskotaan olevan vanhin australialaispelaaja, joka on onnistunut hole-in-onessa. 

2:43
Tähtipelaaja Bryson DeChambeaun avauslyönnit ovat hämmästyttäneet golfmaailmaa – tässä lähtee ilmoille 350-metrinen hirmudraivi, joka sekin yllätti edellä pelanneen ryhmän viheriöllä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja