96-vuotiasta vaivasi lentopelko – nuoren herrasmiehen toiminta kerää kiitosta: "Tämä mies oli mummon 'lentoenkeli'"

Tuntemattoman miehen herrasmiesmäinen toiminta kerää kiitosta. Lentopelkoista rouvaa auttaneesta miehestä kertoo muun muassa amerikkalainen uutissivusto Insider.

Jokainen, joka potee lentopelkoa, tietää, kuinka kuumottavaa on istua ahtaassa matkustamossa useampi tunti lähes paikallaan. Kontrollin tai hallinnan menettämisen tunne, ahtaanpaikankammo – syitä lentopelolle on monia.

Siinä, missä moni lentopelkoinen hakee turvaa muutamasta ”rohkaisuryypystä”, toiset kokevat olonsa turvalliseksi saadessaan läheisyyttä.

Turbulenssi sai aikaan tiiviin tunnelman

Megan Ashley jakoi pari viikkoa sitten tunteita herättävän kuvakollaasin lennolla sattuneesta herkästä hetkestä.

San Diegosta Nashvilleen matkalla olleessa koneessa istui 96-vuotias rouva, joka pelkäsi kuollakseen lentämistä. Tällä kertaa herttainen mummo oli kuitenkin päättänyt tehdä poikkeuksen, sillä hän halusi viettää syntymäpäivänsä perheensä luona.

Hän ei ollut lentänyt ilmojen halki 15 vuoteen, mikä teki lentokoneen noususta entistäkin jännittävämpää. Onneksi apu oli lähellä...

– Hän kysyi tältä mieheltä nousun aikana, voisiko hän pitää tätä kädestä. Sitten hän otti miehestä halausotteen turbulenssin aikana, Megan selostaa tapahtumia.

”Tämä mies oli mummon lentoenkeli”

Samalla, kun pelosta tärissyt nainen haki miehestä turvaa, tämä rauhoitteli mummoa pitäen tämän ajan tasalla siitä, mitä koneessa tapahtui.

– Hän auttoi mummoa nousemaan ylös vessaan menoa varten ja piti huolen, että mummo pääsi turvallisesti kävelemään käytävää pitkin.

– Se sai minut hymyilemään koko lennon ajan. Tämä mies oli mummon ”lentoenkeli”, Megan kirjoittaa.

Huolenpito jatkui vielä lennon jälkeenkin

Miehen huomaavainen ja äärimmäisen auttavainen toiminta jatkui vielä määränpäässäkin. Kun mies oli avustanut vanhuksen matkatavaroineen ulos lentokoneesta, hän saattoi naisen istumaan tälle varattuun pyörätuoliin.

– Kun hän ihmetteli, minne hänen tyttärensä meni, mies jäi hänen luokseen, kunnes tytär tuli paikalle. Kävelin pois tirauttaen onnenkyyneliä, sillä olin niin kiitollinen, että on olemassa näin mahtavia ihmisiä, Megan kertaa lentokoneen laskun jälkeisiä tapahtumia.

– Tämä todella piristi viikkoani, Megan kirjoittaa kiitollisena sydämen kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös lentoyhtiö tyytyväinen miehen toimintaan

Siinä, missä mummon ja herrasmiehen kohtaaminen liikutti Megania, tarina sai sen lukijatkin liikutuksen valtaan.

– Kuinka kaunis tarina, eräs kommentoi Meganin jakamaan julkaisuun.

– Maailma tarvitsee enemmän tällaista, toinen totesi liikuttuneena.

Fox Newsin mukaan myös lentoyhtiö Southwest Airlines on tyytyväinen siihen, että lento oli matkustajille ”positiivinen kokemus”.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Insider, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat